2 augustus 2017

Hull City uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Hull City uitshirt voor 2017-2018 is inmiddels ook officieel bekend gemaakt door Umbro en de Championship club. In dit nieuwe shirt speelt Hull de uitwedstrijden in de Championship en FA Cup gedurende 2017-2018. Hull eindigde afgelopen seizoen op een achttiende plek in de Premier League, waardoor het degradeerde naar het tweede niveau van Engeland. Umbro is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en productie van de uittenues van de club. Het Engelse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het KC Stadium. Check hieronder de details van het nieuwe away shirt van ''The Tigers.''

Wit Hull City uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Hull City is wit en wordt gekenmerkt door de brede, oranje strip over de schouders en mouwen. In deze strip zijn verschillende Umbro logo's verwerkt. Verder bevat het shirt een ronde hals in het wit en prijkt het logo van Umbro op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het logo van de Engelse club die onder leiding staat van manager Marco Silva. Sportpesa versiert als hoofdsponsor het midden van de nieuwe voetbalshirts van Hull. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten een oranje strip. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenkant ook een oranje band. Eerder lanceerden de club en de Engelse kledingsponsor al een nieuw thuisshirt voor 2017-2018. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Abel Hernandez, Grosicki, Cluclas, Meyler en andere sterspelers.

Hull City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hull City thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. Het shirt van UMBRO heeft een prijs van € 74,95. In deze shops kan je het shirt van Hull laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Check in deze SHOP ook andere shirts van Engelse clubs!

Koop het nieuwe Hull City shirt in deze winkel

of IN DEZE SHOP