10 september 2021

Hull City voetbalshirts 2021-2022

Hull City en kledingsponsor Umbro hebben inmiddels alle Hull City voetbalshirts 2021-2022 officieel gepresenteerd. Deze nieuwe tenues worden door ''The Tigers'' gedragen tijdens de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2021-2022. Hull werd afgelopen seizoen kampioen in League One, dus is weer terug op het tweede niveau van Engeland. Sinds 2014 is Umbro kledingsponsor van de Engelse club en ook dit seizoen is het Engelse sportmerk verantwoordelijk voor het design van de tenues.

Hull City thuisshirt 2021-2022

Het Hull City thuisshirt 2021-2022 staat weer geheel in het teken van de bijnaam van de club: The Tigers. De tijger is ook onderdeel van het clublogo van de in 1904 opgerichte club. Het Hull City thuisshirt 2021-2022 is natuurlijk weer geheel oranje en wordt gekenmerkt door de sublimatieprint van diagonale banen in het oranje, welke de afdrukken van de klauwen van tijgers symboliseren. Verder bevat het Hull City voetbalshirt 2021-2022 een diagonale zwarte band, welke van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue loopt en ook deze band is uitgerust met flitsende strepen en diagonale lijnen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een V-hals. Het Umbro logo prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor GIACOM prijkt op het midden van het Hull City thuistenue 2021-2022. Het IT bedrijf is sinds de zomer van 2020 de hoofdsponsor van Hull. De achterkant van het tenue is geheel oranje en in de nek prijkt de bijnaam van de club: TIGERS. Het Hull City thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met op de achterzijde een oranje vlak. De kousen van het tenue zijn een combinatie van zwart en oranje.

Hull City uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Hull City draagt dit seizoen een opvallend uitshirt. Vrijwel alles op het nieuwe Hull City uittenue is namelijk zwart/grijs! Het tenue wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en grijze banen. Ook de ronde hals van het tenue is grijs en hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. Dit betreffen monochrome logo's. Alle logo's hebben namelijk niet de gebruikelijke kleurencombinatie, maar zijn in stijl van de kleuren van het tenue, in dit geval grijs/zwart. In de nek op de achterzijde van het tenue is de bijnaam van de club verwerkt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Hull City heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Het zogenaamde 3e shirt van ''The Tigers'' is geïnspireerd door het uitshirt van mid-jaren '90. Dit voetbalshirt is bordeaux rood met zwarte en oranje details. De mouwen zijn overwegend zwart en bevatten een oranje band, welke ook doorloopt over de ronde hals. De mouwen worden afgesloten door een bordeaux rode band. De logo's van Umbro en sponsor GIACOM op het tenue zijn oranje. Het broekje van het derde tenue is overwegend oranje met ana de zijkanten zwarte panels. De kousen zijn bordeaux rood met aan de bovenkant een zwarte band, waarin een oranje lijn is verwerkt.

 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het de nieuwe Hull City voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Wilks, Honeyman, Lewis-Potter, Cannon, Jones, Crowley, Burke en nog meer spelers. De nieuwe Hull City voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de officiële webshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts? Check het in deze fanshop! 

Hull City thuistenue 2021-2022

Hull City uitshirt 2021-2022

Hull City 3e voetbalshirt 2021-2022