25 juli 2016

Hull City thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Hull City thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Premier League club en kledingsponsor Umbro. Ook is bekend gemaakt dat de club een nieuw sponsorcontract heeft getekend met het Keniaanse gokbedrijf SportPesa. Dit contract met SportPesa is voor Hull City de meest lucratieve sponsorovereenkomst in de 112-jarige geschiedenis van de ambitieuze voetbalclub. SportPesa zal de komende drie seizoenen met de naam op de voetbalshirts van Hull City komen te staan. Het afgelopen seizoen promoveerde Hull City naar het hoogste niveau van Engeland en met door de nieuwe deal met SportPesa wil de club in de Premier League blijven. Het uit- en 3e shirt van Hull City waren een al eerder bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Umbro. We bespreken hieronder het nieuwe Hull City thuisshirt voor het seizoen 2016-2017. Dit thuisshirt zal door de spelers van Hull City gedragen worden tijdens de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden.

Hull City thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Hull City thuisshirt is in de traditionele zwarte en oranje clubkleuren. Het thuisshirt heeft een zeer stijlvolle diepe y-hals. Deze hals en de biesjes zijn in het wit. Het shirt is gemaakt van een lichtgewicht polyester. Aan de binnenkant van de kraag staan de coordinaten van het Kingston Communications Stadium, 53.7461N en 0.3678W. Boven deze coördinaten is een speciale tijgerprint aangebracht om de fans te inspireren waar ze ook zijn in de wereld. De badge van Hull City met de tijger erop en het oprichtingsjaar versiert de linkerborst. De andere borst is voorzien van het logo van Umbro. De naam umbro komt ook terug op beide mouwen. En voor het eerst in de geschiedenis staat op de voetbalshirts van Hull City de naam en het logo van hoofdsponsor SportPesa. Het Hull City thuis tenue voor 2016-2017 wordt compleet gemaakt met een zwart voetbalbroekje en oranje sokken. Op het broekje staan zowel het logo van Hull City als dat van kledingsponsor Umbro. De voetbalkousen zijn oranje en bevatten een zwarte baan, met daarboven en onder een witte. In het zwarte gedeelte staat de naam Umbro. Onder andere Tom Huddlestone, Abel Hernandez en Robert Snodgrass zullen dit thuisshirt dragen tijdens de thuiswedstrijden in het Kingston Communications Stadium. Check hieronder de foto's van het nieuwe thuisshirt en check bovendien het nieuwe uitshirt van Hull City voor 2016-2017. 

Hull City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hull City thuisshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. Het shirt van UMBRO heeft een prijs van € 74,95. In deze shop kan je het shirt van Hull laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers van de club ook het op het shirt dragen gedurende de wedstrijden in de Premier League. Directe levering gegarandeerd! 

Koop hier binnenkort het nieuwe Hull City voetbalshirt! 


Hull -city -thuisshirt -2016-2017