18 oktober 2016

Hull City lanceert paars 3e voetbalshirt voor dit seizoen

Hull City en Umbraco hebben het 3e shirt voor het seizoen 2016-2017 gelanceerd. Afgelopen weekend debuteerde Hull City in dit voetbalshirt in de wedstrijd tegen Bournemouth. Het shirt kende geen glansrijk debuut. The Tigers gingen met 6-1 ten onder. Hull City zal dit 3e voetbalshirt verder dragen gedurende FA Cup en League Cup uitwedstrijden. Sterspelers als Hernandez, Huddlestone en Henrikson zijn te bewonderen in dit 'Cup' shirt. De details van het paarse shirt bespreken we hieronder.

Hull City fans opgelet! Het Hull City 3e shirt is nu al verkrijgbaar in de online shop van Subside Sports!

Paars Hull City 3e shirt 2016-2017

Het Hull City 3e shirt 2016-2017 is overwegend paars van kleur. Ook is het design in het bezit van witte en zwarte details. Over de body van het nieuwe voetbalshirt lopen verticale banen. De banen bevatten verschillende kleuren paars. Het 3e shirt van The Tiger wordt bovendien versierd met een ronde hals. Deze hals is aan de voorkant zwart en aan de achterkant wit. Ook de bies aan de uiteinden van de mouwen kennen een dergelijk half om half design. Daarnaast kent dit paarse shirt een witte verticale bies die loopt vanuit de uiteinden van de mouwen naar de oksel en vanuit de oksel naar de onderkant van het voetbalshirt. Verder bevat de linkerborst het logo van Hull City, terwijl de rechterborst het logo van kledingsponsor Umbro bevat. Het midden van het voetbalshirt wordt versierd met het logo van hoofdsponsor SportPesa. Op de foto's is niet duidelijk of het shirt nog verder noemenswaardige details bevat. Onze berichtgeving weet echter te melden dat aan de binnenkant van de kraag de coordinaten van het Kingston Communications Stadium (53.7461N en 0.3678W) bevat. Tevens staat op de achterkant van de kraag de bijnaam van de club (The Tigers) gedrukt. Het Hull City 3e tenue wordt gecomplementeerd door een wit short en paarse kousen. Op 25 oktober draagt Hull City dit tenue mogelijk wederom. Dan gaat het voor de League Cup op bezoek bij Bristol City. Check hieronder de foto's van het nieuwe Hull City voetbalshirt en geef jouw mening over het voetbalshirt.

Hull City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hull City thuisshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. Het shirt van UMBRO heeft een prijs van € 74,95. In deze shop kan je het shirt van Hull laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers van de club ook het op het shirt dragen gedurende de wedstrijden in de Premier League. Directe levering gegarandeerd! 

Koop hier het nieuwe Hull City voetbalshirt! 

Hull City 3e Shirt 2016-2017 2

Hull City 3e Shirt 2016-2017