Hull City en kledingsponsor Umbro hebben een derde voetbalshirt toegevoegd aan de collectie voor het seizoen 2015-2016. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Hull City een deel van de uitwedstrijden in de Engelse Championship en tijdens de uitwedstrijden in de FA Cup en League Cup. Het Engelse sportmerk is sinds 2014-2015 verbonden aan de vorig jaar naar de Championship gedegradeerde club uit de gelijknamige stad. Dan het design van het nieuwe Hull City voetbalshirt.

Hull City 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe 3e shirt van Hull City voor 2015-2016 is overwegend helder blauw (scuba blue) en bevat een kleine v-hals. Verder bevat het shirt licht blauwe accenten. Deze licht blauwe accenten komen terug in de opstaande kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien lopen er over het midden van het voetbalshirt van Hull twee verticale licht blauwe banen. Op de rechter borst en de mouwen staat het logo van kledingsponsor Umbro en de linker borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Flamingo land versiert het midden van het shirt. Het nieuwe Hull City 3e tenue wordt gecompleteerd door een helder blauw voetbalbroekje met licht blauwe accenten. Ook hierop staan de logo's van de club en de Engelse kledingsponsor. De kousen zijn ook helder blauw met aan de bovenkant een brede licht blauwe band. Check hieronder een foto van het nieuwe voetbalshirt van de club waar sterren als Livermore en Huddlestone spelen. In het nieuwe tenue debuteert de club in de wedstrijd tegen Bristol City in november. Check ook het nieuwe Hull City thuisshirt en uitshirt 2015-2016.

Het nieuwe Hull City voetbalshirt 2015-2016 kan je kopen in de online Hull City Store in volwassen maten. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95. Check ook het overzicht met beschikbare Hull City producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Hull -City -3e -shirt -2015-2016