Het Robey trainingsshirt voor kinderen en volwassenen

Sommige clubs zijn inmiddels al in training voor het nieuwe seizoen en andere clubs of teams doen het rustig aan. Een nieuw seizoen betekent voor veel teams ook nieuwe trainingskleding. Met name voor kinderen is dit vaker regel dan uitzondering. Ieder jaar moet er een nieuw trainingsshirt voor het elftal aangeschaft worden. Vaak wordt gelukkig door een sponsor betaald. Het Nederlandse sportmerk Robey, onder andere kledingsponsor van Sparta en Willem II, heeft ook deze zomer weer een nieuw trainingsshirt in haar collectie, namelijk het Counter voetbalshirt. Dit is het perfecte shirt om dit seizoen in te trainen! De nieuwe Counter lijn van het sportmerk bevat niet alleen een nieuw trainingsshirt voor kinderen, je kunt ook een bijbehorend broekje en kousen aanschaffen. Check!

Ben je op zoek naar een goedkoop trainingsshirt van Robey? Bestel het exclusief in deze winkel!

Robey Counter voetbalshirt: beschikbaar in verschillende kleuren en goedkoop! 

Voor een trainingsshirt geldt vaak dat het mooi is door zijn simpelheid. Bij het nieuwe Counter trainingsshirt voor Robey geldt dit eens te meer. Het trainingsshirt is in verschillende kleuren te verkrijgen: Navy blauw, royaal blauw, lichtblauw, geel, groen, rood, fel rood, wit en zwart. Wij zijn met name fan van de infrarode versie van het Counter trainingsshirt. Om deze reden bespreken we het design van de nieuwe lijn van Robey aan de hand van dit shirt. Het voetbalshirt is geheel fel rood en wordt verder gekenmerkt door een contrasterende lijn. Deze taping loopt van de achterkant van de hals, diagonaal naar de mouwen van het shirt. Op de rechterborst van de Counter trainingsshirts van Robey prijkt het Robey logo en de trademark tekens van het sportmerk staan op de mouwen. Op de voor- en achterkant van het shirt zijn er dus nog voldoende mogelijkheden om dit shirt te laten bedrukken met een sponsorlogo, clublogo, rugnummer of namen. Alle voetbalshirts van de kledingsponsor van Willem II en Sparta zijn bovendien uitgerust met een klavertje vier, wat net dat extra stukje geluk of succes moet brengen. Een ander kenmerk van het Robey Counter shirt zijn de raglanmouwen. Tegenwoordig maakt ieder sportmerk gebruik van dit materiaal. Het zorgt er namelijk voor dat de mouwen strak om de armen vallen en je ook nog voldoende bewegingsvrijheid hebt. De Robey trainingsshirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn ook uitgerust met een speciale technologie, de BeyDry technologie. Dit is niet zomaar een materiaal. De stoffen zijn door Robey namelijk speciaal behandeld en hebben een hoog ventilerend. Daarnaast wordt dit systeem vocht snel naar de buitenkant van het shirt getransporteerd waarna het snel verdampt. BeyDry creëert zo de ideale omstandigheden voor optimale prestaties.

De nieuwe Robey Counter trainingstenues kunnen compleet gemaakt worden door een trainingsbroekje in dezelfde kleur. Alle trainingstenues zijn zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar en in deze shirts kunnen natuurlijk ook wedstrijden gespeeld worden. Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe trainingsshirts van Robey. Check ook ons blog over de teamtas van Robey Sportswear! 

Trainingsshirt Robey bestellen

Het Counter trainingsshirt van Robey bestel je zowel voor kinderen als volwassenen. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL, 2XL en 3XL. Voor kinderen is het shirt slechts € 16,95 en voor volwassenen is het trainingsshirt € 18,95. Robey voetbalbroekjes of trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 11,95. In de onderstaande shop kun je als je grotere aantallen wilt kopen ook korting krijgen! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Robey trainingsshirt exclusief in deze SHOP! 

 

Trainingsshirt Robey