11 oktober 2017

Robey trainingspak met sweater - ideaal om in te trainen

Zien we daar Jonathan de Guzman shinen in een nieuw trainingspak? Tenminste nieuw, het pak bestand al even. Ons was die niet eerder opgevallen. Voormalig international de Guzman wordt bij zijn voetbalschool ''Sole Soccer Camp'' gesponsord door het merk dat verantwoordelijk is voor dit sweat trainingspak met nostalgisch design. Dit betreft het performance trainingspak van het Rotterdamse vintage sportmerk Robey. Voor degenen die niet bekend zijn met het merk. Sinds een aantal jaar is het merk weer nieuw in leven geblazen. Tijdens de jaren '70 en '80 was het merk met de bekende R niet weg te denken op de Nederlandse voetbalvelden en sportvelden. Clubs als Excelsior, Sparta, Heracles en Ajax droegen shirts van het merk van het klavertje vier en bovendien was het verzorgde het merk ook kleding voor andere sporten zoals tennis, volleybal en zelfs zwemmen. Het vintage design van trainingspak dat de Guzman op de foto draagt is dan ook geen toeval. Meer weten over het performance sweat trainingspak van Robey? Lees hieronder verder!

Robey sweater en trainingsbroek met ritsen

Tegenwoordig is een trainingspak niet alleen maar om hard in te trainen. Er worden door voetballers meer eisen gesteld aan het pak. Het design moet namelijk top zijn en het pak moet ook nog eens lekker zitten om na een training of wedstrijd in te chillen. Hoewel het pak dat we De Guzman zien dragen, het ''Robey Performance trainingspak'' wordt genoemd, voldoet het juist ook aan de eisen qua design en fit. Het design van de Robey Performance crew neck sweater doet ons juist weer denken aan de jaren '70 en '80. Dit komt vooral door de brede band over de borst en de retro strip over de mouwen. Robey Sportswear heeft de sweater in verschillende kleuren uitgebracht, waardoor het design voor iedere club eigenlijk passend is. Zo is de sweater gelanceerd in een zwarte versie met gele, groene, oranje, witte of rode band & een navy blauwe met witte of licht blauwe band. De rechter borst van de crew neck tops zijn uitgerust met het logo van Robey en op de mouwen staat het trademark teken van het sportmerk, de letter R. Een andere uiting van Robey is het klavertje vier. Dit gouden teken werk in de jaren '70 door Robey gelanceerd als symbool voor geluk. Dat is nu net wat het merk vindt dat een sport uit moet stralen en ook zo is! Iedere sporter kan geluk gebruiken. Daarnaast staat het klavertje vier voor het gelukkige gevoel dat je hebt als je met je maten aan het ballen bent!

Genoeg symboliek! Functionaliteit is ook belangrijk. De training tops bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de sweater nog strakker om het lichaam valt. De mouwen en zijkanten van de sweater zijn ook uitgerust met mesh inzetten voor ventilatie en verder is de achterzoom van de sweaters wat langer. Dit biedt net iets meer bescherming. De trainingsbroek van het nieuwe Robey trainingspak staat ook geheel in het teken van een heerlijke fit en functionaliteit. Het pak kan compleet gemaakt worden door een zwarte of navy blauwe trainingsbroek. Deze performance trainingsbroek bevat aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, wat het makkelijker maakt de broek over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit te doen. Uiteraard ontbreken de trademark tekens en logo's van het merk niet op de polyester trainingsbroek en bevatten de Robey pants twee zakken met een rits aan de zijkanten.

Al het bovengenoemde maakt het Robey performance trainingspak perfect om zowel in te trainen of na een wedstrijd of training in te chillen. Dat zal voor De Guzman zeker een overweging geweest zijn om dit pak te dragen! Wij kunnen dit beamen. Robey heeft overigens ook een ander pak om optimaal in te chillen en NIET in te trainen!

Robey trainingspak kopen

Het Robey performance trainingspak kan je voor zowel kinderen als volwassenen bestellen. Het pak kan je namelijk kopen in de maten 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL, XXL en 3XL. Dit kan dus ook in verschillende kleuren. Het pak heeft voor zowel kinderen als volwassenen slechts een prijs van € 59,95. In de onderstaande winkel kan je het pak ook laten bedrukken met een clublogo of een eigen naam en nummer. Daarnaast is het mogelijk een andere maat van de broek te bestellen dan voor de training top. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Robey trainingspak exclusief in deze winkel!