Dit is de perfecte voetbalrugzak

Het seizoen is weer begonnen! Na twee maanden zomerstop gaat iedereen weer in training! Hopelijk kun je al je voetbalspullen van vorig seizoen nog vinden. Zijn je voetbalschoenen niet versleten? Kun je je tenue nog vinden? Vergeet je niks? Is het ook herkenbaar dat alles nog niet gereed is? Vaak ben je weer blij als je voetbaltas klaar is om naar de eerste training of wedstrijd te gaan, tenminste als je nog een voetbaltas hebt. Tegenwoordig zijn de grote voetbaltassen een beetje uit het modebeeld verdwenen en ingeruild voor een meer praktische sport of voetbal rugzak. Vooral wanneer je op je fiets of lopend naar het voetbalveld gaat, is het veel praktischer een rugzak mee te nemen dan een grote tas. Een voetbal rugzak biedt bovendien genoeg ruimte voor alle spullen die je mee moet nemen! Je merkt het al, wij zijn fan van de rugzak en geven in dit artikel de tip voor de beste voetbal rugzak!

Verschillende opbergvakken

Robey Sportswear, het grootste teamwear merk in Nederland en kledingsponsor van clubs als FC Volendam, Sparta, Vitesse, NEC Nijmegen, Fortuna Sittard, De Graafschap, Telstar, FC Groningen, Willem II en FC Den Bosch heeft namelijk een super handige voetbal rugzak in het assortiment. Deze rugzak is in twee kleuren (zwart en donkerblauw) beschikbaar en wij kunnen garanderen dat al je voetbalspullen in deze tas passen. Deze tas heeft een afmeting van 35 bij 24 bij 48 centimeter. Allereerst bevat de rugzak twee grote opbergvakken met ritsen aan de bovenkant. Dit is het perfecte vak om je voetbaltenue, je onderkleding en handdoek in te stoppen. De tas is bovendien uitgerust met een groot vlak met rits aan de onderkant. Dit is het perfecte opbergvak om je voetbalschoenen en scheenbeschermers in te bewaren. Ook de zijkanten van de Robey voetbalrugzak bevatten nog twee vakken met ritsen. Dit zijn wat kleinere vakken, die weer ideaal zijn om je telefoon in te bewaren als je aan het trainen of spelen bent, maar ook andere accessoires in te bewaren. Ook kun je in deze vakken je douchespullen bewaren! De rugzakken zijn niet alleen praktisch. Ze zijn ook nog eens erg stevig. De rugzak is namelijk uitgerust met twee stevige hengels, die je ook nog eens naar je eigen wensen kunt verstellen. De rugzak is bovendien gemaakt van een synthetisch materiaal, wat betekent dat de rugzak slijtvast is en jaren mee kan! Je hoort het al, alleen maar voordelen dus!  

Uiteraard mag de branding van Robey Sportswear op de voetbal rugzak niet ontbreken. De voorkant van de tas bevat aan de bovenkant het logo van het Rotterdamse sportmerk en de ‘’R’’ branding van het merk staat ook op de zijkanten van de rugzak. Misschien was het je al opgevallen, maar op alle kleding en accessoires van Robey Sportswear staat ook een klavertje vier. Dat heeft een reden. Robey wenst je hierbij namelijk een extra beetje geluk tijdens je trainingen en wedstrijden!

Voetbal rugzak met logo, naam of rugnummer

We gaven het net al aan. De rugzak heeft alleen maar voordelen. De tas is super praktisch, bevat voldoende opbergvakken, is slijtvast en je kunt de pasvorm naar eigen wens aanpassen. Dat is niet het enige. Wellicht lopen er op jouw voetbalclub meerdere spelers met deze rugzak rond. Het is dan lastig je tas te onderscheiden van een andere voetbaltas of kunt hem niet vinden. Om die reden is het mogelijk je rugzak te laten personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld je naam of je rugnummer laten bedrukken op de voetbaltas of de tas te laten voorzien van het clublogo en/of het sponsorlogo. De perfecte plek om je naam of rugnummer te bedrukken is het onderste opbergvak, het vak waarin je vaak je schoenen bewaart. Op het grote vak kunnen dan het club- en/of sponsorlogo bedrukt worden. Het is zelfs mogelijk om het clublogo te bedrukken op de kleine vakjes op de zijkanten van de rugzak! Het is allemaal mogelijk en dit kan allemaal in de onderstaande winkel.  Je kunt daarbij zelf je wensen aangeven. Voor het bedrukken van een nummer of een naam wordt er vaak een standaard lettertype gebruikt, maar wanneer je zelf een favoriet lettertype hebt, kun je dit aangeven. Gewoon even een e-mail sturen na het plaatsen van je bestelling!

Voetbal rugzak bestellen

De Robey voetbal rugzak heeft een prijs van € 35,95 en is dus beschikbaar in het zwart en navy blauw! Wanneer je meer dan vijf rugzakken wilt bestellen, stuur dan gerust een e-mail naar de klantenservice, want dan krijg je uiteraard korting. Het bedrukken van een naam en/of nummer heeft een prijs van € 5,- en dit is ook de prijs van het laten bedrukken van een club- of sponsorlogo! Wil je toch een traditionele voetbaltas? Die zijn ook gewoon beschikbaar!

Sportus.nl
vanaf € 35.95
Bestellen >
Inclusief mogelijkheid tot bedrukking!

Dit is de perfecte voetbalrugzak
Dit is de perfecte voetbalrugzak