Robey trainingsjack - perfect voor iedere gelegenheid

Ben je fan van een oud Hollands sportmerk en wil je ook nog eens dat stukje vintage uitstralen tijdens een herft-of winterachtige training? Dan hebben wij een tip. Check dan de trainingsjacks van het merk Robey. Het Rotterdamse sportmerk is onder andere bekend als kledingsponsor van Sparta en Willem II, maar bovendien om haar vintage uitstraling en haar heritage. Het is namelijk niet zo'n merk dat zich zonder enige gedachte maar bezig houdt met het produceren van teamkleding. Het is juist een merk dat staat voor kwaliteit en dus heritage. Deze zin zegt wat ons betreft alles: ''Sinds de F-jes weten we welk shirt bij welke club hoort, knutselden we de tenues voor onze Playmobil poppetjes en stonden we elke dag voor de etalage van de lokale sportzaak. Voor diezelfde sportzaak bezorgden we wel 25.000 folders om ons zaalvoetbalteam te kunnen kleden in ons favoriete merk uit die tijd; Robey. Wij hebben nu even geen advies over kleding voor een zaalvoetbalelftal, maar over het trainingsjack van Robey!

Sinds dat het 1947 opgerichte merk in 2002 weer nieuw leven is ingeblazen, heeft het merk ook een aantal trainingsjacks uitgebracht, die perfect zijn voor alle gelegenheden, dus zowel om te trainen als om casual te dragen of in te relaxen na een training of wedstrijd. Wij gingen even op onderzoek uit en beoordeelden het uitgebreide aanbod van het oer Hollandse merk.

Robey Performance trainingsjack

Dit jack is de klassieker uit het assortiment van Robey Sportswear. Dit is eigenlijk het ''basic'' trainingsjasje dat gedragen kan worden tijdens de trainingen van je club of tijdens het sporten. Belangrijk is dan ook dat dit jack comfortabel zit. Ook daar is aan gedacht. Het jack is namelijk uitgerust met een hoge opstaande kraag en bevat voldoende ademend vermogen, voor een optimale ventilatie. Deze jacks zijn dan ook uitgerust met een speciale technologie, die door het merk de BeyDry technologie genoemd wordt. Deze technologie zorgt voor een koel en droogt lichaam tijdens het sporten. Daarbij is gebruik gemaakt van speciaal behandelde stoffen met een hoog ventilerend vermogen. Dit geldt ook voor het performance jack. Het design van dit polyester trainingsjack springt ook nog eens in het oog. Het jack heeft één basiskleur en bevat een brede strip over de schouders en mouwen. De rits heeft ook deze kleur. Het logo van het merk prijkt op de rechter borst en de mouwen bevatten ook het logo van het merk. Op de linker schouder prijkt het klavertje vier, wat een soort trademark teken van het merk is. Op dit jack is er genoeg ruimte om het te bedrukken met een clublogo of sponsorlogo. Het jack is in meer dan tien kleurencombinaties te bestellen en heeft een prijs van € 44,95. Dit jasje kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. Wil je er nog een trainingsbroek bij? Dan is dat geen probleem. Check het Robey Performance jack exclusief in deze SHOP!

Robey Premier trainingsjack

Het Premier jack is eigenlijk het kleine broertje van het hierboven beschreven performance trainingsjack. Dit jack heeft een iets simpeler design, maar is daardoor niet minder mooi. Voordelig aan dit jack is dat het qua prijs wat scheelt met het Performance trainingsjack van het merk. Dit jack heeft zowel voor kinderen als voor volwassenen een prijs van slechts € 27,95 en is in alle basiskleuren uitgebracht: zwart, blauw, groen, geel, rood en oranje. Ook bij deze jacks geldt weer dat deze passend zijn voor iedere club. De logo's van Robey staan op dit jack weer op dezelfde plek als het op het Performance trainingsjack. Wat vooral voordelig is aan dit trainingsjasje is dat de binnenkant geborsteld is, waardoor je lekker warm blijft als je dit jack draagt. Dit is vooral het perfecte trainingsjack om in warm te lopen voorafgaande aan wedstrijden, maar kan ook perfect in andere situaties gedragen worden. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken en verder is het uitgerust met een verstelbaar boord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Ook bij dit jack van Robey kan je een bijpassende trainingsbroek bestellen. Check het exclusief in deze winkel!

Robey After Match trainingsjack

Van ON PITCH gaan we naar OFF PITCH. Hoewel het jack de naam ''AFTER MATCH'' heet, is het ook een perfect jack om voor de wedstrijd te dragen. Het After Match jack is namelijk het het presentatiejack van Robey Sportswear. Het presentatiepak of jack is het pak dat door spelers vaak gedragen wordt tijdens het reizen naar wedstrijden of door de staf van een club. In dit jack hoeft immers niet gevoetbald/gespeeld/gesport te worden. Bij zo'n jack is het ook weer belangrijk dat je je hier comfortabel in voelt. Daar is ook weer over nagedacht. Het After Match jack van Robey is namelijk gemaakt van een super licht polyester en bevat ook weer een meshvoering voor de optimale ventilatie. Wij kunnen niet anders zeggen dat dit trainingsjack perfect is om te dragen na een inspannende wedstrijd. Polo eronder en na de wedstrijd lekker een biertje of frisje doen. Dit een combinatie met een strakke presentatiebroek (After Match trainingsbroek), maakt het een fraai pak. Het jack kan je in vier verschillende kleuren bestellen en dit geldt ook voor de broek. De prijs van het jack is € 44,95! Scoor het jack exclusief in deze winkel!

Robey OFF PITCH trainingsjack

Als je denkt dat het niet nog meer ''After Match'' of nog meer ''Off Pitch'' kan, dan heb je het mis! Wil je echt chillen na een wedstrijd? Dan is het Off Pitch trainingsjack van Robey Sportswear ideaal. Dit komt niet in de eerste plaats door het materiaal, waarvan het jack gemaakt is en de capuchon. Het jack heeft namelijk een super zachte touch en bevat een scuba capuchon, waarin je je heerlijk kan verbergen. Bovendien heeft het jack ook nog eens een echte fashionable fit. Het jack heeft een net iets langere fit, waardoor het net over je middel valt, maar valt ook weer perfect om het lichaam. Een mooi detail is het borstzakje ter hoogte van de linker borst. Bovendien bevat het off pitch jacket een ritssluiting in twee richtingen en zijn de zijkanten uitgerust met twee lekker diepe kangoeroezakken. Ook dit jack bevat het logo van het merk op de rechter borst en het gouden klavertje vier (voor een beetje geluk) op de linker schouder. Het off pitch jack kan je kopen in drie kleuren: zwart, navy blauw en antraciet. Ook dit jasje is weer in de maten 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL en XXL te bestellen en heeft een prijs van € 49,95 in deze shop.

Genoeg keuze dus als je je tijdens een training of na een wedstrijd wilt onderscheiden met een oer-Holland heritage merk! Ieder jack kan je complementeren met een bijpassende trainingsbroek, waardoor je een in een mooi Robey trainingspak kan shinen. Check ook ons eerdere blog over het Robey Off Pitch trainingspak of het Robey pak met sweater.