Het heerlijke Robey Performance trainingspak!

Robey Sportswear is een sportmerk dat tal van verschillende sportartikelen in haar assortiment heeft. Van voetbalshirts tot hesjes, Robey heeft het voor je! Een goed voorbeeld van een top product is het Robey Performance trainingspak. Het trainingspak wat perfect gemaakt is voor mannen, vrouwen en kinderen die van sporten houden is een must have voor elke sporter. Het trainingspak bestaat uit een gaaf Robey Performance Jacket en een heerlijke Performance broek. Lees hieronder snel meer over deze producten!

Wil jij het Performance trainingspak meteen kopen? Haal jouw eigen Performance trainingspak dan in deze shop!

 

Robey Performance jack

Het jack, wat beschikbaar is in de kleuren zwart-oranje, zwart-wit, zwart-zwart, blauw, lichtblauw, groen, rood, navy blauw-rood en navy blauw-wit heeft strepen die lopen van de nek tot aan het einde van de mauwen. Ook staat er rechts op de borst ROBEY en prijkt het klavertje vier links op de borst. De hoge kraag van het jack en de geborstelde binnenkant zorgen ervoor dat jij lekker warm blijft tijdens het sporten. Ook heeft het jack steekzakken waardoor het jack functioneel wordt.

Verder geeft dit jack een perfecte bescherming tijdens het sporten en zit er een ademend vermogen in. Door dit ademend vermogen is het jack perfect te dragen in alle 4 de seizoenen tijdens het sporten. Dit zorgt er ook voor dat het jack casual te dragen is als je bijvoorbeeld over straat loopt!

 

Robey Performance trainingsbroek

De trainingsbroek van het Robey Performance trainingspak is een Performance trainingsbroek.

De trainingsbroek die te krijgen is in het navy blauw en zwart, heeft zakken met ritsen en is perfect geschikt om in te sporten. De trainingsboek waar op de linker bovenkant het Robey logo staat, heeft een toelopende pasvorm wat betekend dat de broek wat strakker zit rondom de enkels en kuiten. Ook beschikt deze trainingsbroek over een elastisch boord aan de bovenkant waarmee de broek strakker gezet kan worden, heeft de broek mesh inzetstukken in de zijkant waardoor de broek goed ventileert en is de Performance broek geborsteld aan de binnenkant waardoor deze lekker warm is!

Als je denkt dat dit alles is heb je het goed mis! De broek beschikt namelijk ook nog eens over een ritssluiting aan de onderkant waardoor deze gemakkelijk aan te trekken is over een paar schoenen.

Het totale Robey Performance trainingspak is gemaakt van 100% Polyester.

 

Robey Performance trainingspak kopen

Kan jij niet wachten om in dit super trainingspak te sporten? Of vind jij het design onwijs gaaf en wil je het pak casual gaan dragen? Haal jouw eigen Robey Performance trainingspak dan in deze shop!