11 oktober 2017

Robey lanceert goedkope training set voor de perfecte training

Er zijn weinig lanceringen wat betreft nieuwe voetbalshirts, dus is het tijd wat aandacht te besteden aan functionele en goedkope trainingskleding om de winter mee door te komen. Tijd om in te zoomen op de training sets van Robey Sportswear, u weet wel het merk dat onder andere kledingsponsor is van de Eredivionisten Sparta & Willem II. Het Rotterdamse en nostalgische sportmerk heeft namelijk voor zowel kinderen als volwassenen een goedkoop trainingssetje gelanceerd, welke bestaat uit een trainingsshirt, een broekje en kousen. Dit is het perfecte setje om tijdens de zomer, herfst en lente in te trainen. Deze set is nu ook beschikbaar met een strakke trainingsbroek. Meer weten over deze aantrekkelijke deal of het trainingssetje? Lees hieronder vooral verder.

Robey trainingsshirt, broekje en kousen

De training set van Robey Sportswear bestaat dus allereerst uit het Score trainingsshirt. Dit is bij uitstek het shirt om trainingen in af te werken. Kenmerkend aan het Score shirt is de strakke pasvorm. Het merk noemt dit een semi-slim fit en dat is het zeker. Wil je juist dat het shirt wat losser om het lichaam valt, dan adviseren wij altijd een maatje groter te bestellen. Verder heeft het Score shirt van het Rotterdamse sportmerk een vrij recht toe, recht aan design. Het voetbalshirt is uitgerust met een strakke v-hals en bevat aan de binnenkant van het shirt een horizontale band, waarin de logo's en het beeldmerk van het sportmerk verwerkt zijn. Op de rechter borst, bijna tegen de schouder aan, prijkt het logo van het merk en ter hoogte van de linker schouder mag de het klavertje vier niet ontbreken. Het klavertje vier is onlosmakelijk verbonden met het merk. Het staat niet alleen symbool voor ''geluk'', maar zeker ook voor kwaliteit, stijl, nostalgie en comfort, kenmerken van Robey teamkleding. Dit klavertje vier komt dan ook op alle Robey kleding terug.

Het trainingssetje kan je in verschillende kleuren bestellen, maar wordt in set aangeboden in de kleuren blauw en zwart. Zowel het shirt als het broekje en de kousen kan je in dezelfde kleur kopen. Als we het blauwe setje nemen, wordt deze compleet gemaakt door een blauw trainingsbroekje. Op dit trainingsbroekje prijkt op de pijpen het logo van het merk en ook weer het gouden klavertje vier. Dit geldt ook voor de kousen!

Niet alleen stijl en nostalgie zijn belangrijk in de teamwear van Robey Sportswear, het moet ook functioneel zijn. In het kader daarvan heeft het merk zelf een technologie uitgevonden, de BeyDry technologie. Deze technology zorgt ervoor dat zweet en vocht naar de buitenkant van het lichaam worden getransporteerd en dat het lichaam dus droog blijft tijdens het trainen. De stoffen die in de trainingssets verwerkt zijn zorgen bovendien voor ventilatie en zorgt er ook voor dat vocht snel verdampt, wanneer het de buitenkant van de tenues heeft bereikt. Het creëert alle voorwaarden om de perfecte training af te werken. Om juist te chillen na het trainen of sporten lanceerde het merk eerder al een zogenaamd off pitch pak. Dit off pitch pak is van een heerlijk zacht materiaal gemaakt en is bijna de helft goedkoper dan de Nike tech fleece pakken! Dit is een perfect pak om in te relaxen.

Robey training set kopen

Jullie merken het al. Wij zijn zeker enthousiast over de nieuwe trainingssets van Robey Sportswear. Deze kan je dan ook direct voor kinderen en volwassenen bestellen in de onderstaande shop. Qua prijs maakt het merk geen onderscheid voor kinderen en volwassenen. Het setje is zowel voor KIDS als voor de ouderen onder ons € 42,95. Het setje kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL, XXL en 3XL. In de onderstaande shop kan je het setje ook laten bedrukken met een teamlogo of zelfs met een naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Robey Sportswear training setje direct in deze SHOP!

of scoor een Robey trainingspak in deze winkel!