Het Nike voetbal trainingspak voor kinderen 2019-2020

Nike heeft weer een aantal nieuwe voetbal trainingspakken voor kinderen uitgebracht. Deze pakken zijn onderdeel van SS19 collectie van Nike en zijn perfect om deze zomer (en eigenlijk het gehele jaar) te dragen. De Nike trainingspakken voor kinderen hebben het nieuwe template van Nike en zijn in verschillende zomerse en opvallende kleuren gelanceerd door het Amerikaanse sportmerk. Al jarenlang is het pak, bestaande uit een trainingstrui en strakke trainingsbroek, populair. In dit blog bespreken we de kenmerken van het nieuwe Nike trainingspak voor kinderen!

Nike training top en trainingsbroek voor kinderen

We bespreken het pak aan de hand van de blauw/oranje versie, maar dit pak is ook in het zwart/oranje, all black en zwart/wit beschikbaar. Vooral de training tops hebben een flitsend design. De trainingstop is geheel blauw met een verschillende oranje details. Opvallend is dat de swoosh van Nike niet op de borst staat. Op de rechterborst prijkt namelijk het woordmerk van NIKE. De swoosh is verplaatst naar de taping over de mouwen. Deze taping bestaat uit dunne strepen en hierin is het logo van het sportmerk verwerkt. De naam van het merk staat ook op de onderkant van de mouwen. Het verschil met het woordmerk op de borst is dat deze een oranje uitlijning heeft. De training tops van Nike staan verder natuurlijk bekend om hun perfecte pasvorm. Dit komt met name door de raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze perfect meebewegen met de armen en je hierdoor ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid hebt. Verder is de Nike trainingstrui voor kinderen uitgerust met een hoge hals met een rits en is de top gemaakt van een combinatie van polyester en spandex, zodat het de vorm van je lichaam aanneemt. De achterkant van de sweater is net wat langer en dit biedt je de perfecte bescherming.

De top kun je perfect combineren met de nieuwe Nike trainingsbroek voor kinderen. Deze heeft dezelfde kleuren als de top en is dus ook in vier verschillende colourways beschikbaar. De broek bevat aan de zijkanten tot de knieën dezelfde taping als de taping over de schouders en mouwen. Ter hoogte van de linker knie staat het woordmerk van Nike. Verder heeft de broek ook de nodige functionele kenmerken. Met de tailleband met trekkoord kun je de pasvorm zelf aanpassen. Verder bevat de Nike trainingsbroek voor kinderen twee zakken met een rits aan de zijkanten. De knieën zijn uitgerust met extra vlakken, die ervoor zorgen dat de broek nog strakker om je benen valt. Dit wordt door Nike ook wel de toelopende of tapered fit genoemd. Uiteraard zijn de trainingspakken van Nike ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en verkoeling, waardoor het pak niet alleen perfect is om in je vrije tijd te dragen, maar ook perfect om in te trainen en te sporten!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwste Nike trainingspak voor kinderen. Het template van dit pak lijkt ook het template te zijn van de 2019-2020 trainingspakken van clubs als Barcelona, Paris Saint Germain, Chelsea, Tottenham Hotspur, Atletico Madrid en Inter Milan.

Nike trainingspak kinderen kopen

Het nieuwe Nike trainingspak voor kinderen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het pak is beschikbaar in de volgende maten: 122-128, 128-137, 137-147, 147, 158, 158-170. Zowel de top als de trainingsbroek hebben een prijs van € 50,-. Het totale pak is dus € 100,-!

Bestel je Nike trainingspak voor KIDS altijd in DEZE SHOP!