Het Manchester City Nike tech fleece trainingspak 2018-2019

Ieder jaar is Manchester City één van de topfavorieten voor de eindzege in de Champions League. De sterrenploeg van Josep Guardiola speelt dit seizoen in de poule tegen Olympique Lyon, Hoffenheim en Sjachtar Donetsk. Ondanks een valse start tegen de Franse ploeg verwacht iedere voetballiefhebber nog steeds veel van ‘’The Citizens.’’ Sinds 2013 staat de bekende swoosh van Nike op de kleding van Manchester City en ook dit jaar wordt de Engelse club weer voorzien van fraaie voetbalshirts en trainingskleding. Manchester City is een club waarvan wordt verwacht ver te komen in alle competities waarin zij deelnemen. De sterren van de ploeg als De Bruyne, Gabriel Jesus, Kompany en Agüero moeten dan ook de tijd hebben om lekker te kunnen chillen, dit doen zij in dit gave tech Fleece pak van Nike. Lees hieronder snel verder voor meer details van dit gave pak van Manchester City!

Zwart/zilver Manchester City tech fleece vest en joggingsbroek 2018-2019

Vorig seizoen was het eerste jaar dat het Amerikaanse sportmerk een tech fleece pak lanceerde voor de Engelse topclub Manchester City. Dit beviel erg goed en ook dit jaar is het pak weer op de markt gebracht. Alle tech fleece pakken zijn dit jaar gelanceerd onder een thema genaamd ‘’VINTAGE.” Dit thema komt dan ook terug in het design van het nieuwe trainingspak van onder anderen Manchester City. Het nieuwe tech fleece pak van ‘’The Citizens’’ is dit jaar zwart met zilver. Wat ons betreft een schitterende combinatie. De body van het pak is metallic zilver terwijl de mouwen, hals en driedelige capuchon zwart van kleur zijn. De rits van het pak is net als de mouwen zwart van kleur. Het metallic zilver is niet de enige zilveren tint van het gave pak. Ook de swoosh op de rechterkant van de borst is zilver van kleur en het logo van Manchester City ook. Sinds 2016 heeft Manchester City een nieuw clubwapen. Een nieuw verfrissend ontwerp, net als het voetbal onder Josep Guardiola. Het tech fleece vest van Manchester City is gemaakt van een speciaal materiaal. Het fleece is namelijk een combinatie van katoen en polyester. Kenmerken van dit materiaal zijn dat het zacht aanvoelt en getailleerd om het lichaam voelt, perfecte comfort dus. Dit is erg belangrijk voor de spelers van Manchester City om te kunnen chillen voor of na een zware wedstrijd. Aan de zijkanten van het vest zitten ook twee zakken waar je je waardevolle spullen in kunt opbergen.

Het nieuwe Manchester City tech fleece pak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek of een tech fleece pant met zilveren logo’s van Nike en Manchester City op de pijpen. De broek is van hetzelfde materiaal gemaakt als het vest en bevat verder de volgende kenmerken:

  • De Nike tech fleece broek van Manchester City bevat een tailleband aan de bovenkant, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden;
  •  De Nike tech fleece broek heeft een toelopende fit. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt en getailleerd om de benen valt;
  •  De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken, waarin je je waardevolle spullen kunt opbergen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Manchester City tech fleece pak van Nike, waarin de sterren van City vanaf nu in te zien zijn. Naast het nieuwe tech fleece pak heeft Nike ook het 3e wedstrijdshirt van City gelanceerd!

Manchester City tech fleece pak bestellen

Het nieuwe Manchester City tech fleece pak kan je vanaf nu bestellen. Dit is echter alleen mogelijk voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest heeft een prijs van € 100,- en de broek kost € 90,-. Wil je andere Manchester City producten bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Manchester City tech fleece pak in DE NIKE SHOP