2 december 2019

Manchester United trainingspak 2020

Manchester United draagt in 2020 een geheel nieuw trainingspak. Dit nieuwe trainingspak wordt door het elftal van trainer Ole Solskjaer gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2019. Dit betreft direct ook het laatste trainingspak van dit sezioen. Medio mei/juni lanceren adidas en The Mancunians de nieuwe collectie voor 2020-2021.

Rood/zwarte Manchester United trainingstrui en trainingsbroek 2020

Het Manchester United trainingspak voor 2020 bestaat weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek en is geheel in stijl van de clubkleuren van United. Het pak is namelijk een combinatie van rood en zwart. De Manchester United training top voor 2020 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de semi hoge hals. Verder bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, welke ervoor zorgen dat de trainingssweater strak om het lichaam valt. De trui is bovendien uitgerust met twee diagonale banen aan de zijkanten. Deze zijn zwart en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen over de schouders en mouwen van de top. De logo’s van adidas en de club op de borst zijn geel.

Het Manchester United trainingspak voor 2020 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten grijze adidas trademark strepen. Ook de logo’s van adi en de club op de trainingsbroek zijn geel. Verder bevat de adidas trainingsbroek van Manchester United de gebruikelijke, functionele elementen. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek van Manchester United makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Bovendien bevat de trainingsbroek van United twee zakken met een rits aan de zijkanten en heeft het een toelopende fit. Dit betekent dat de broek vooral aan de onderkant strak om de benen valt. Uiteraard is het Manchester United trainingspak voor 2020 door adi uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke ervoor zorgt dat zweet en vocht naar de buitenkant van het pak wordt getransporteerd. Daarnaast zorgt het voor ventilatie en afkoeling. Hiermee is het een perfect trainingspak om casual te dragen, maar natuurlijk ook om in te trainen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak van United, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pogba, Rashford, James, Maguire, Lingard, Williams, Martial, Greenwood, de Gea en nog meer sterren. Check ook het andere Manchester United trainingspak van dit seizoen. 

Manchester United trainingspak 2020 bestellen

Het rood/zwarte Manchester United 2020 trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De trainingsbroek en trainingstrui kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van de training top is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek is voor kinderen € 49,95 en voor volwassenen € 54,95. Het gehele trainingspak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe trainingspak van Manchester United exclusief in deze SHOP

of deze winkel! 

Manchester United trainingspak 2020