Manchester United trainingspak 2019-2020

Manchester United en adidas hebben vandaag het nieuwe trainingspak voor 2019-2020 uitgebracht. Dit nieuwe pak wordt door het keurkorps van trainer Ole Gunnar Solskjaer gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League gedurende 2019-2020. Het nieuwe trainingspak van ''The Mancunians'' heeft het standaard TIRO19 template van adidas en bestaat uit een training top en een strakke trainingsbroek. Check!

Blauw/zwart Manchester United trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020

Het nieuwe Manchester United trainingspak voor 2019-2020 is een combinatie van blauw (door adidas ''collegiate royal'' genoemd en zwart. De tint blauw is dezelfde tint blauw als in het verleden voor verschillende uitshirts van de club gebruikt is. De zwarte accenten komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen en in de diagonale band aan ter hoogte van de ellebogen en de zijkanten van de trainingstrui van Manchester United. De adidas training sweaters bevatten dit jaar een semi-hoge hals. Vorig jaar hadden de training tops nog een diepere V-hals. Voor de logo's van de club en adi hebben beide partijen een andere kleur gekozen. Deze is namelijk geel. AON staat ook dit jaar weer als sponsor op de trainingskleding van United. Chevrolet is hoofdsponsor en staat met haar logo alleen op de tenues. AON was van 2010 tot 2014 hoofdsponsor van United en staat sindsdien op de trainingskleding, waaronder dus het nieuwe pak. AON en Manchester United hebben in ieder geval nog een contract tot 2021. Adidas heeft de training sweaters ook dit jaar weer uitgerust met duimgaten aan de onderkant, zodat de tops nog strakker vallen. Ook de raglanmouwen van het nieuwe trainingspak dragen hieraan bij.

De trainingsbroek van het nieuwe Manchester United trainingspak is geheel zwart met aan de zijkanten grijze adidas strepen. Ook de logo's van de club en adidas op de broek zijn weer geel. De broek bevat verder dezelfde features als andere seizoenen. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, zodat je de pasvorm zelf kunt verstellen. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Bovendien hebben de broeken de kenmerkende tapered fit. Dit betekent dat de broek met name strak om de enkels en kuiten valt. De pakken van adi zijn dit seizoen weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lukaku, Daniel James, Alexis, Pogba, Rashford, Martial, Herrera, Lingard en nog meer spelers. Check ook het nieuwste Manchester United thuisshirt voor 2019-2020. 

Manchester United trainingspak 2019-2020 bestellen

Het blauw/zwarte Manchester United trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De trainingstrui heeft voor volwassenen een prijs van € 74,95 en voor kinderen is de sweater € 64,95. De broek is € 54,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe trainingspak van United exclusief in deze SHOP

of deze winkel! 

Manchester United trainingspak 2019-2020

Manchester United pak 2019-2020