Manchester United thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Manchester United voetbalshirt voor 2019-20 is vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Engelse club. In dit nieuwe tenue speelt de club van manager Solskjaer in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League thuiswedstrijden op Old Trafford komend seizoen. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk heeft sinds 2015 deze functie en tekende destijds een contract voor 10 jaar, waardoor beide partijen tot de zomer van 2015 aan elkaar verbonden zijn. Het nieuwe tenue van ''The Mancunians'' is dit seizoen een ode aan een legendarisch seizoen in de geschiedenis van de club. 

Direct fan van het nieuwe voetbalshirt van United? Bestel het exclusief in deze winkel (inclusief officiële bedrukking) of deze winkel! 

Manchester United thuis shirt en tenue 2019-2020

Op het oog lijkt het shirt een vrij simpel design te krijgen. Dat is echter niet persé het geval. Het tenue is namelijk een ode aan het voetbalshirt van het seizoen 1998-1999. In dit seizoen won de club als eerste Engelse club ooit de Premier League, de FA Cup en de Champions League. Het winnen van deze drie prijzen is dit seizoen precies twintig jaar geleden. Het winnen van de Champions League in 1999 was voor de Engelse club overigens een kers op de taart. In de Champions League finale van 1999 speelde manager Solskjaer overigens een belangrijke rol. De voormalige aanvaller scoorde net als zijn collega Sheringham in de blessuretijd, waardoor United in de finale een 1-0 achterstand weg poetste en ten koste van Bayern München de Champions League won. 

De badge van de club op het nieuwe Manchester United thuisshirt is een ode aan het tenue van 1999. Deze badge is namelijk een combinatie van zwart en goud. Dit waren destijds ook de kleuren van het logo op het tenue. Verder is het tenue geheel rood met enkele zwarte details. Zo bevatten de mouwen een zwarte tag. In deze tags zijn de minuten verwerkt, waarin Manchester United tegen Bayern München scoorde in blessuretijd (90+1 & 90+ 3). Het shirt is uitgerust met een ronde hals met aan de zijkanten een zwarte band. De drie strepen van adidas staan op de schouders van het voetbalshirt en zijn rood. Het performance logo van adi staat ook komend jaar weer op de rechter borst en op het midden van het tenue staat ook komend seizoen Chevrolet. De autofabrikant en de Engelse grootmacht hebben in ieder geval nog een contract tot 2021. Een ander detail van het nieuwe Manchester United thuistenue staat aan de onderkant van het voetbalshirt. Hier staat de datum waarop United in 1999 verschillende de Champions League won: ''TREBLE WINNERS - 26.05.1999'' Ook aan de binnenkant van het nieuwe tenue zijn datums verwerkt. Hier staan de datums waarop United de drie prijzen won: 16.05.99 (Premier League), 22.05.99 (FA Cup) en 26.05.99(Champions League).

Het voetbalbroekje van het Manchester United thuistenue is geheel wit met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De badge van United op het broekje is zwart/goud en het adidas logo is zwart. De kousen van het nieuwe Manchester United thuistenue zijn zwart met aan de bovenkant rode adidas stripes. Op het midden van de kousen staat de naam van de club in het goud. De nieuwe United voetbalshirts zijn ook uitgerust met de adidas Climalite technologie. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Pogba, Rashford, Alexis Sanchez, Lukaku, Martial, Herrera, Chong, Lingard en andere sterren. Check bovendien het nieuwe Manchester United uitshirt 2019-2020. 

Manchester United voetbalshirt kopen

Het nieuwe Manchester United voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen opnieuw € 85,- (maten XS, S, M, L, XL, 2XL en 3XL) en voor kinderen € 70,- (maten 128, 140, 152, 164, 176). De broekjes van Manchester United bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Check ook andere United producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Manchester United voetbalshirt altijd in deze winkel!