Manchester United uitshirt 2019-2020

Na het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2019-20 is vandaag ook het nieuwe uitshirt van de Engelse club officieel gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt spelen The Mancunians de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League dit seizoen. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van het keurkorps van manager Solskjaer. Beide partijen zijn sinds 2015 aan elkaar verbonden en hebben nog een contract tot de zomer van 2025.  Zoals vrijwel voor elk tenue van adidas geldt dit seizoen, breekt het tenue met de tradities. Het nieuwe uitshirt van United bevat dan ook een opvallend design!

Bestel het nieuwe Manchester United uitshirt direct in deze winkel (inclusief officiele bedrukking) OF in deze SHOP 

Manchester United uitshirt 2019-2020

Beige Manchester United uit shirt en tenue 2019-20

Waar het thuisshirt een ode is het voetbalshirt van 1999, heeft het nieuwe Manchester United uitshirt een moderner design. Na het roze uitshirt van afgelopen seizoen, is het tenue ook komend seizoen weer opvallend te noemen. Het nieuwe Manchester United uitshirt voor 2019-20 is. overwegend beige te worden met een all-over print. Deze all-over print is geïnspireerd door de mozaiek gebouwen in het creatieve deel van de stad Manchester, Northern Quarter. Ook in dit voetbalshirt zien we weer dat de grens tussen mode en sport vervaagt. Adidas combineert beide stijlen met dit vette, nieuwe tenue van Manchester United. De ''savannah'' mozaiëk all-over print wordt gecompleteerd door zwarte accenten op het nieuwe tenue. Het voetbalshirt bevat een zwarte, ronde hals en ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn zwart. De mouwen worden afgesloten door een zwarte bies en bovendien zijn de logo's van adidas en de club op de borst zwart. Op het midden van het tenue prijkt ook dit seizoen weer hoofdsponsor Chevrolet. De autofabrikant is sinds 2014 shirtsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2021. Op de linkermouw staat ook het logo van subsponsor KOHLER en de andere mouw bevat tijdens de wedstrijden in de competitie de officiële Premier League badge. Het nieuwe uittenue van Manchester United voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten beige adidas strepen. De kousen van het nieuwe uittenue zijn ook beige met aan de bovenkant zwarte adidas strepen. De sokken bevatten ook het adidas logo en de naam van de club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Manchester United uitshirt, dat door de club en adi gelanceerd werd middels een speciaal promofilmpje waarin de locale muziekartiest Aitch te zien is met een aantal spelers van United. Aitch schreef bovendien een speciale track voor de clip. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Pogba, Sanchez, Herrera, Rashford, Lukaku, Valencia, Martial, Lingard en andere sterspelers.

Manchester United uitshirt 2019-20 bestellen

Het nieuwe Manchester United uitshirt voor 2019-20 kun vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je al vanaf € 35,- en de kousen vanaf € 18,-. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van United natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, welke de spelers dragen tijdens de wedstrijden in de Engelse competitie. Directe levering! 

Bestel het nieuwe Manchester United uitshirt direct in deze winkel (inclusief officiele bedrukking)

OF in deze SHOP 

Uitshirt Manchester United 2019-2020