Roze Manchester City trainingspak 2020-2021

Het nieuwe Manchester City Champions League trainingspak 2020-2021 is roze. De nieuwe Champions League collectie van ‘’The Citizens’’ werd afgelopen week officieel gepresenteerd door kledingsponsor Puma en de Engelse topclub. Het trainingspak wordt door het keurkorps van Pep Guardiola gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljoenenbal in 2020-2021. City neemt het dit jaar in poule C op tegen Olympiakos, FC Porto en Olympique Marseille.

Manchester City Champions League training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het roze Manchester City trainingspak heeft hetzelfde template als het afgelopen zomer gepresenteerde Manchester City trainingspak. Ook het Champions League pak bestaat weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Qua kleuren is het pak geïnspireerd door de kleuren van het 3e shirt, waarin men met name de uitwedstrijden in het toernooi speelt. De Manchester City Champions League training sweater is overwegend roze met grijze accenten. Ter hoogte van de ellebogen en onderkant van de mouwen bevindt zich een grijs vlak en ook de achterzijde van de training top is grijs. Ook het logo van Puma, dat sinds 2019-2020 de kledingsponsor van de club is, prijkt in het grijs op de rechterborst. De linkerborst bevat de officiële clubbadge in het roze/grijs. De training sweater heeft verder de gebruikelijke accenten. De drill top bevat namelijk een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Hierdoor hebben de mouwen een fit van een handschoen en valt de trainingstrui naadloos om het lichaam. De achterkant van de top is iets langer en dit zorgt voor extra bescherming.

Het Manchester City Champions League trainingspak 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek met roze accenten in het clublogo en een roze Puma logo op de pijpen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken met een rits. De bovenkant van de Manchester City trainingsbroek heeft een tailleband en de onderzijde van de pijpen hebben enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen of sneakers. Zowel de training top als de trainingstrui zijn gemaakt van een elastisch materiaal. De broek valt dan ook strak om de benen. Bovendien is het gehele pak uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet/vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe City trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Aké, De Bruyne, Sterling, Aguero, Mahrez, Dias, Torres, Hernandez, Jesus, Foden en andere spelers.

Champions League trainingspak Manchester City bestellen

Het roze Manchester City trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De training top is voor volwassenen € 69,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Check ook andere Manchester City trainingskleding in de onderstaande webshops. Directe levering!

Bestel je Manchester City trainingspak direct in deze winkel!

of deze FANSHOP 

of deze SHOP!

Roze Manchester City trainingspak

Manchester City trainingspak Champions League 2020-2021