Dit is het Manchester City trainingspak 2023-2024

Manchester City draagt dit seizoen weer een gloednieuw trainingspak! Onlangs maakten de club en kledingsponsor Puma de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024 bekend en deze collectie bevat een tweetal nieuwe trainingspakken. Het reguliere trainingspak draagt het team van manager Pep Guardiola tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League wedstrijden en het andere trainingspak wordt vooral gedragen tijdens de voorbereiding op de Champions League, FA Cup en League Cup wedstrijden. Beide trainingspakken bestaan uit een training sweater en een trainingsbroek!

Manchester City trainingspak 2023-2024

Het lichtblauwe Manchester City trainingspak 2023-2024 is het trainingspak dat ter voorbereiding op de thuiswedstrijden gedragen wordt. Dit trainingspak is geheel in stijl van de kleuren van het Manchester City thuisshirt. De training sweater is lichtblauw en wordt gekenmerkt door de print van kleine blauwe driehoeken op de schouders. De training sweater heeft verder een semi-hoge hals met opstaande kraag en bevat een rits tot de borst. Op de rechterborst prijkt het logo van Puma en de linkerborst bevat het logo van Manchester City. Dit trainingspak wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek. De trainingsbroek bevat aan de onderkant hetzelfde patroon als op de schouders van de training sweater. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een tailleband met trekkoord om de pasvorm mee aan te passen. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Op de trainingsbroek staan ook de logo’s van Puma en de Premier League kampioen. De trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit betekent dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt.

Manchester City Champions League trainingspak 2023-2024

Het Manchester City Champions League trainingspak 2023-2024 heeft een iets opvallendere kleur. De training sweater van dit trainingspak is namelijk fel rood/roze en bevat op de schouders een zwart vlak met daarin rode bliksemschichten, geïnspireerd door het design van het Manchester City 3e voetbalshirt 2023-2024. De logo’s van Puma en Manchester City op de borst zijn zwart. De training sweater heeft verder dezelfde technische kenmerken als het andere trainingspak. Dit trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan de onderkant fel rode bliksemschichten. De logo’s van Manchester City en Puma op deze trainingsbroek zijn ook fel rood. De trainingsbroek heeft ook dezelfde kenmerken als de trainingsbroek van het andere trainingspak.

Extra kenmerken

  • Materiaal: 100% polyester
  • Teamdetails op training sweater en trainingsbroek
  • Technologie: Puma Dry Cell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Training sweater: Semi hoge hals met kwartrits
  • Trainingsbroek: Tailleband met trekkoord aan bovenkant
  • Trainingsbroek: Zakken aan zijkanten

Manchester City trainingspak bestellen

Het Manchester City trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is het trainingspak € 149,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 134,95. Check ook andere Manchester City trainingskleding in deze winkels!

Voetbalshop
vanaf € 74.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 74,95
Bestellen >
PUMA
vanaf € 74.95
Bestellen >

Dit is het Manchester City trainingspak 2023-2024
Dit is het Manchester City trainingspak 2023-2024
Dit is het Manchester City trainingspak 2023-2024
Dit is het Manchester City trainingspak 2023-2024