Manchester City trainingspak kinderen 2022-2023

Bestel hier het nieuwste Puma Manchester City trainingspak 2022-2023 voor kinderen. Dit trainingspak kun je vanaf nu kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het pak kun je namelijk bestellen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit is het trainingspak dat door de spelers van City gedragen wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende 2022-2023. Dit pak bestaat uit een trainingstrui en een strakke trainingsbroek.

De Manchester City training sweater 2022-2023 is dit seizoen overwegend zwart en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Over de mouwen loopt een diagonale taping in het lichtblauw en groen en ook de logo's zijn monochroom. In dit geval zijn de logo's op het Manchester City trainingspak 2022-2023 lichtblauw.  Op de borst staan de logo's van Puma en City. Deze training tops of squad drill tops bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Bovendien bevat deze squad drill top minuscule meshgaatjes, zodat dit zorgt voor nog meer comfort tijdens het sporten en voetballen. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen.  

De Manchester City trainingsbroek is dit seizoen geheel zwart met op het midden van de zijkanten van de trainingsbroek een groene Puma Formstripe. Op de broek staan ook de logo's van de club en Nike in het groen. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De trainingsbroek is gemaakt van polyester. Dit rekbare materiaal zorgt ervoor dat de broek strak om de benen valt. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de broek naar eigen pasvorm kan verstellen. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. De trainingskleding van City bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om het Manchester City trainingspak 2022-2023 voor kinderen te bestellen.