Manchester City trainingspak 2020-2021

Vandaag is tegelijkertijd met het Manchester City thuisshirt 2020-2021 het nieuwe Manchester City trainingspak 2020-2021 gereleased. Ook dit seizoen bevat de collectie van City een tweetal nieuwe pakken. Het ene pak wordt met name door de spelers gedragen en het andere trainingspak door de selectie van manager Pep Guardiola. De nieuwe trainingspakken worden gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. In de voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League draagt de club ook een roze Manchester City trainingspak

Lichtblauwe en zwarte Manchester City training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Manchester City trainingspak 2020-2021 bestaat opnieuw uit een training top en een trainingsbroek. Alle trainingspakken van Puma hebben dit seizoen een vrij basic design en dat geldt met name voor het pak dat door de spelers van City komend seizoen gedragen wordt. De trainingstrui van dit pak is overwegend lichtblauw met een donkerblauwe taping over de schouders en een deel van de hoge hals. Over de mouwen bevindt zich wel een all-over print. Deze print heeft de structuur van een doolhof. De hals van de Manchester City training sweater is opnieuw uitgerust met verborgen rits tot de borst en de logo's van de club en Puma staan ook op de borst. De andere training top heeft een andere kleurencombinatie. Deze is donkergrijs met bronzen logo's van de club en City op de borst. Deze kleurencombinatie is geheel in stijl van het nieuwe Manchester City uitshirt. De training top van dit pak bevat een zwarte taping over de mouwen. Andere kenmerken van de Manchester City training sweaters zijn de raglanmouwen en de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat de top perfect om het lichaam valt.

De lichtblauwe Manchester City training top kun je combineren met de donkerblauwe trainingsbroek en de grijze training top met een zwarte trainingsbroek met daarop weer bronzen logo's van de club en Puma. Beide trainingsbroeken hebben verder dezelfde kenmerken, welke we hier nog even kort opsommen:

  • De Manchester City trainingsbroek 2020-2021 is uitgerust met een tailleband aan de bovenkant. Met deze tailleband met touwjtes kun je de fit aanpassen.

  • De trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels.

  • Aan de onderkant bevinden zich enkelritsen, zodat je de broek makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen.

  • De bovenkant bevat aan de zijkanten twee zakken met een rits

  • Het gehele Manchester City trainingspak is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect pak om casual te dragen of om in te trainen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingspakken van Manchester City, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aguero, Garcia, Sané, De Bruyne, Mahrez, Sterling, Jesus, Foden en andere sterspelers.

Manchester City trainingspak 2020-2021 bestellen

Het lichtblauwe en zwarte Manchester City trainingspak kun je vanaf nu bestellen. De training top is voor volwassenen € 69,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroeken bestel je al vanaf € 49,95. De pakken zijn dit seizoen beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Check ook andere City trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Manchester City trainingspak direct in deze FANSHOP 

of deze SHOP!

of deze winkel!

Manchester City trainingspak 2020-2021

Manchester City trainingstrui 2020-2021

Manchester City trainingsbroek 2020-2021