Manchester City thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Manchester City voetbalshirt 2020-2021 is vandaag dan eindelijk gelanceerd door Puma en de Engelse topclub. Het was de bedoeling om dit tenue medio april te lanceren, maar door het coronovirus was dit uitgesteld, tot vandaag dus! In dit nieuwe voetbalshirt speelt ''City'' de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden in het Etihad Stadium gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het opvallende Manchester City tenue. Het Duitse sportmerk is sinds 2019 de kledingsponsor van de club van 

manager Pep Guardiola en blijft dit nog zeker tot de zomer van 2025. Het nieuwe tenue van Manchester City is een ode aan de stad Manchester, dat bruist van voetbal en creativiteit! Check nu ook het Manchester City uitshirt 2020-2021.

Direct fan van dit nieuwe Manchester City tenue? Bestel het exclusief in deze WINKEL of de Manchester City fanshop!

Manchester City voetbalshirt 2020-2021 | Een ode aan mozaïek

Waar het Manchester City thuisshirt vorig seizoen nog een vrij simpel design had, is het dit seizoen allemaal wat spannender. Het nieuwe Manchester City thuisshirt bevat namelijk een all-over mozaïek print. Dit pas perfect in het thema waarmee Puma dit seizoen de nieuwe tenues lanceert: ''Crafted from Culture.''  Kunst, industrie, voetbal, muziek, fashion, geluid en kleuren zijn verweven in het DNA van de stad Manchester en de de mozaïek stijl is dan ook een ode aan de trotse stad met haar diverse culturen. De mozaïek print is geïnspireerd door de verschillende mozaïeken die in de gehele stad te vinden zijn, zoals die van Vimto, Factory Records, Oasis, Rolls Royce, the Sex Pistols en Colin Bell. Mozaïeken zijn al meer dan 100 jaar onderdeel van de stad Manchester en de club. Zo bevatte de poorten van van het oude Manchester City stadion (Maine Road) mozaïeken. En ook vandaag de dag kun je op de City Football Academy nog verschillende mozaïek kunstwerken vinden, die de jonge generatie moeten inspireren om het eerste elftal te halen. 

Het nieuwe Manchester City thuisshirt is verder voorzien van een ronde hals, waarop de mozaïek print doorloopt. De achterkant van de hals bevat een witte band. Verder heeft het nieuwe Manchester City thuistenue dezelfde logo's als afgelopen seizoen. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van Puma in het zwart. Het logo van sponsor Etihad Airways prijkt in het zwart op het midden van het tenue. De vliegmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten is sinds 2009 shirtsponsor van de club en dit contract loopt nog tot 2021. De bandenfabrikant Nexen Tyre is sinds 2017 mouwsponsor van City en staat ook dit jaar weer op de voetbalshirts uit de arbeidersstad. De achterkant van het tenue bevat nog een subtiel detail. In de nek prijkt de naam van de club: CITY. 

Het nieuwe Manchester City thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Puma staan. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovenkant de bijnaam van de club: CITY! Alle tenues van Puma zijn dit seizoen weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Manchester City voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Agüero, De Bruyne, Garcia, Mahrez, Sterling, Jesus, Foden, Walker, Mendy, Silva, Stones en nog meer sterspelers. 

Manchester City thuisshirt 2020-21 kopen

Het nieuwe Manchester City Puma voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je het tenue van Manchester City ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Bestel je Manchester City voetbalshirt in deze WINKEL 

of deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

Manchester City voetbalshirt 2020-2021

Thuisshirt Manchester City 2020-2021