Manchester City uitshirt 2020-2021

Na het Manchester City thuisshirt is nu ook het nieuwe Manchester City uitshirt 2020-2021 officieel gelanceerd door kledingsponsor Puma en de Engelse club. In dit nieuwe tenue speelt ''City'' de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende 20-2020-2021. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van de club van manager Pep Guardiola. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2019. De City Group en Puma tekenden een contract voor zes seizoenen. Ook de andere clubs uit de City Football Group (Melbourne City, Yokohama F Marinos, Club Atlético Torque & Girona) hebben Puma als kledingsponsor. 

Manchester City uitshirt 2020-2021

Zwart/grijs Manchester City uit shirt en tenue 2020-2021

Het Manchester City uitshirt 2020-2021 is een combinatie van zwart, navy blauw en grijs. De body van het voetbalshirt bevat een all-over print, welke perfect in het ''Crafted from Culture'' thema van Puma past. Dit thema gebruikt Puma voor verschillende uitshirts dit seizoen, zo ook voor de momenteel populaire uitshirts van het Italiaanse voetbalelftal. In de all-over print komen verschillende culture aspecten van de stad Manchester terug, zoals een patroon geïnspireerd door de gebouwen rondom de wijk Castlefield en het Bridgewater Canal. Castlefield is één van de rustigere wijken van Manchester en vindt haar oorsprong in de Romeinse tijd. De wijk is het hart van het industriële verleden van de stad. In de wijk bevindt zich het eerst gestichte industriële kanaal ter wereld, het Bridgewater Canal, en de eerste intercity spoorlijn. Momenteel is het gebied getransformeerd tot één van de meest levendige  kunst- en muziekhubs van de stad. Daarnaast is het de thuisbasis van de multiculturele jeugdscene in de stad. De wijk is een symbool voor creativiteit en saamhorigheid! Tot zover de symboliek van het nieuwe Manchester City uitshirt.  

De all-over print loopt niet door over de mouwen. Deze zijn donkerblauw. De gouden logo's maken dat het Manchester City uitshirt 2020-2021 een nog klassiekere look hebben.  De logo's van Puma en de club staan ook dit seizoen weer op de rechter- en linkerborst. Het Puma logo staat ook weer in het goud op beide mouwen. Op het midden van het Manchester City uitshirt prijkt weer het logo van sponsor Etihad Airways. De vliegmaatschappij is sinds 2009 de hoofdsponsor en dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2021. Verder bevat het uitshirt van Manchester City dit seizoen een v-hals. 

Het uittenue van Manchester City wordt dit seizoen gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met daarop gouden logo's van de club en Puma. De kousen zijn lichtblauw met een patroon van flitsende, zwarte banen met een fading design. Op de kousen prijkt zowel de bijnaam van de club als het Puma logo. Zoals alle voetbalshirt van Puma zijn de Manchester City uitshirts ook uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht/zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als  Sergio Agüero, De Bruyne, Sané, Mahrez, Hernández, Stering, Jesus en andere sterspelers. 

Manchester City uitshirt bestellen

Het Manchester City uitshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en voor volwassenen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als de voetbalshirts van dit jaar. Voor het voetbalshirt voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) betaal je een prijs van € 90,- en voor kinderen is het tenue € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 35,- en de kousen vanaf € 18,-. In deze winkels vind je ook de tenues van dit seizoen en kun je deze laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je Manchester City voetbalshirt altijd in deze WINKEL 

of de Manchester City fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze fanshop

Manchester City uitshirt 2020-2021

Manchester City uitshirt 2020-2021

Manchester City uitshirt 2020-2021

Manchester City uitshirt 2020-2021