1 juli 2019

Manchester City thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Manchester City thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag door de nieuwe kledingsponsor Puma gelanceerd, tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt. Het was al even bekend. Puma vervangt vanaf dit seizoen Nike als kledingsponsor. Nike was sinds 2013-2014 verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues van City. Vanaf dit seizoen is het stokje overgedragen aan Puma, dat niet alleen kledingsponsor is van Man City, maar ook van alle andere clubs van de City Group: Melbourne City, Girona FC, Club Atletico Torque en Sichuan Jiuni FC. In het nieuwe voetbalshirt speelt de kampioen van de Engeland de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden in het Etihad Stadium gedurende 2019-20.

Ben je fan van Manchester City en wil je direct dit thuisshirt bestellen? Doe dat in deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer) of deze WINKEL 

Manchester City thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Manchester City voetbalshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design. Het voetbalshirt is namelijk geïnspireerd door de industriële heritage van de stad Manchester. Het voetbalshirt is een ode aan de mentaliteit en het karakter van de arbeiders uit de katoenfabrieken in de industriestad Manchester 100 jaar geleden. Het voetbalshirt is natuurlijk overwegend lichtblauw en bevat een speciaal patroon van golven over het shirt. Dit patroon is in het materiaal van het nieuwe tenue verwerkt en zijn een ode aan de weefgetouwen in de katoenfabrieken van Manchester. Het nieuwe Manchester City tenue bevat dit jaar bovendien paarse accenten. Deze kleur kwam eerder terug in verschillende uitshirts van de Engelse kampioen, maar dus nog nooit in het thuisshirt. De Puma formstripe over de schouders en mouwen is paars en ook het logo van de nieuwe kledingsponsor op de rechterborst is paars. In de T7 band over de schouders is ook het Puma logo verwerkt. Het logo van hoofdsponsor Etihad Airways (welke al sinds 2006 hoofdsponsor is) staat bovendien in het paars op het midden van het tenue. Hetzelfde geldt voor het logo van subsponsor NEXEN TIRE op de linkermouw. Op de linkerborst prijkt het logo van City. Onder dit logo staat de tekst: ''125 years.'' Manchester City werd in 1880 als West Gorton Saint Marks opgericht. In 1887 veranderde de naam van de club in Ardwick FC en in 1894 veranderde de naam van de club pas in Manchester City. Dit is dit jaar 125 jaar geleden. Het nieuwe tenue bevat ook nog andere details. De binnenkant van de hals bevat een lichtblauwe taping. Deze is ook zichtbaar op de achterkant van het shirt en hierin is de bijnaam van de club verwerkt: CITY. Verder bevat het nieuwe Manchester City thuisshirt een V-hals.  Het Manchester City thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een paarse band. Ook het Puma logo op het City short is paars. Het thuistenue wordt gecompleteerd door witte of lichtblauwe kousen. Deze kousen bevatten net boven het midden een paarse band met daarin de Puma cat.

Zoals alle tenues van Puma zijn de City tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues van Puma, de voetbalshirts die de spelers ook daadwerkelijk dragen, bevatten de evoKNIT technologie. Deze voetbalshirts vallen nog strakker om het lichaam. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Manchester City tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als  Aguero, Sané, De Bruyne, Mahrez, Jesus, Sterling, Mendy, Bernardo Silva, Foden, Gündogan, Fernandinho en nog meer sterspelers.

Manchester City voetbalshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Manchester City thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL). De authentic versie is € 139,95. Voor kinderen heeft het thuistenue een prijs van € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes van City bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het nieuwe voetbalshirt van Manchester City ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Bestel je Manchester City voetbalshirt in deze webwinkel (inclusief officiële bedrukking)

of deze WINKEL 

Manchester CIty voetbalshirt 2019-2020