19 juli 2021

Manchester City trainingspak 2021-2022

Manchester City en Puma hebben na het nieuwe thuisshirt nu ook het Manchester City trainingspak 2021-2022 gepresenteerd. Dit trainingspak wordt door het elftal van Pep Guardiola gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, FA Cup, Premier League en League Cup wedstrijden in 2021-2022. Ook dit jaar bestaat het trainingspak weer uit een training sweater en trainingsbroek en is deze zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar.

Lichtblauwe Manchester City training sweater 2021-2022

Het Manchester City trainingspak 2021-2022 is dit seizoen geheel in stijl van de kleuren van het thuisshirt en bevat verder bovendien alle kenmerken van het nieuwe template dat Puma gebruikt voor de trainingspakken. De Manchester City training sweater is lichtblauw en wordt met name gekenmerkt door de diagonale witte band over de mouwen. Verder is de training sweater voorzien van monochrome details. Dit betekent dat de logo's in stijl zijn van de kleuren van het Manchester City trainingspak. De rechterborst bevat de Puma cat in het wit en de andere borst bevat de badge van de club in het lichtblauw/wit. Verder heeft de training sweater de bekende details. De training top van City is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet, valt de training sweater nog getailleerder om het lichaam. Verder is er in de hals een tekst verwerkt. Deze tekst staat in alle nieuwe club trainingspakken van Puma: ''First Mile transform trash into jobs, fabrics, and stuff people love – Pittsburgh, Pennsylvania, USA – 2020/2021.'' Alle trainingskleding van Puma is namelijk gemaakt van gerecycled polyester. Bovendien zijn de pakken voorzien van de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in het materiaal (100% polyester) van de trainingsbroek en training sweater verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het pak wordt getransporteerd.

Manchester City trainingsbroek 2021-2022

Het Manchester City trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek en ook op de trainingsbroek zijn de logo's weer monochroom. In het geval van het Manchester City logo op de rechterbroekspijp betekent het dat dit logo een combinatie van lichtblauw en donkerblauw is. De andere pijp bevat het Puma logo in het lichtblauw. Ter hoogte van het midden van de zijkanten van de trainingsbroek bevindt zich een lichtblauwe Puma Formstripe. De bovenkant van de trainingsbroek van Manchester City bevat een tailleband, waarmee de fit van de trainingsbroek aangepast kan worden. Daarnaast heeft de Manchester City trainingsbroek een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt. De enkels bevatten aan de onderkant enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over de enkels en kuiten. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen. De broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Puma Manchester City trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Bruyne, Foden, Mahrez, Sterling, Dias, Jesus, Zintsjenko, Torres, Hernandez en nog meer spelers.

Manchester City trainingspak 2021-2022 bestellen

Het lichtblauwe Puma Manchester City trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en voor volwassenen. De training sweater is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. De Manchester City trainingspakken zijn ook dit jaar weer beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Check ook andere merchandising van de club in deze winkels. Directe levering!

Bestel je Manchester City trainingspak direct in de PUMA SHOP! 

of deze SHOP

of deze winkel

 

Manchester City training sweater 2021-2022

Manchester City trainingsbroek 2021-2022