Manchester City trainingsjack 2020-2021 uitgelekt

Vandaag hebben we de eerste afbeelding van het nieuwe trainingsjack van Manchester City! Dit jack is onderdeel van de Manchester City collectie voor 2020-2021. Dit trainingsjack zou komende maand gelanceerd worden. Echter omdat er momenteel niet gevoetbald wordt, zijn veel lanceringen uitgesteld, zo ook die van de nieuwe trainingslijn van de club en het Manchester City thuisshirt 2020-2021. Dit betreft het stadium trainingsjack, dat wordt gedragen wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden komend seizoen.

Het Manchester City anthem trainingsjack 2020-21 | Drafted From Culture!

Dit jack betreft overigens het trainingsjack dat de spelers dragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden in 2020-2021. Het trainingsjack van Manchester City is komend jaar zwart en bevat dit jaar een speciale print over de mouwen. Afgelopen seizoen stond de print op de body van het trainingsjack. Bij alle trainingskleding van Puma staat dit jaar een speciaal thema centraal: ''Drafted from Culture.'' Waarschijnlijk is de print op het Manchester City trainingsjack een ode verwijzing naar de stad Manchester. De print is lichtblauw en dit is natuurlijk een verwijzing naar de kleur van het voetbalshirt van de club. De logo's van de club en Puma op de borst zijn dit jaar brons. Verder bevat het jack de gebruikelijke, functionele accenten. Het jack bevat een hoge hals met doorlopende rits en de zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met twee zakken. De mouwen van het jack betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen en schouders vallen en goed meebewegen met de bewegingen van het lichaam. Zoals altijd heeft het trainingsjack een getailleerde pasvorm. Ook komend seizoen zijn de Manchester City trainingsjacks uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor een perfecte ventilatie, verkoeling en vochtafvoer. Hierdoor is het trainingsjack niet alleen perfect om casual te dragen, maar ook om in te sporten!

Check hieronder de eerste afbeeldingen van het nieuwe Manchester City trainingsjack. We verwachten dat dit jack medio juli gelanceerd wordt. Vanaf dan wordt het gedragen door spelers als Agüero, De Bruyne, Sané, Mahrez, Sterling, Jesus, Laporte en nog meer sterspelers.

Manchester City trainingsjack Puma bestellen

Het Manchester City trainingsjack 2020-2021 van Puma heeft dezelfde prijs als de jacks van afgelopen seizoen. Voor volwassenen heeft het jack een prijs van € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het trainingsjack € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check in deze shops ook nog de jacks van afgelopen seizoen!

Bestel je Manchester City trainingskleding in deze SHOP

of deze winkel! 

 

Manchester City trainingsjack 2020-2021 - Zwart