11 juli 2019

Manchester City trainingspak 2019-2020

Manchester City droeg tijdens de eerste training van de club afgelopen week het nieuwe trainingspak voor 2019-2020. Voor het eerst in de geschiedenis prijkt het logo van Puma op de pakken van de Engelse kampioen. Vanaf dit seizoen is het Duitse sportmerk kledingsponsor van The Citizens. Puma heeft het stokje namelijk overgenomen van Nike en is in ieder geval de komende zes seizoenen verantwoordelijk voor het design van het nieuwe pak van Manchester City. In het nieuwe trainingspak werken de spelers van City de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden.

Manchester City trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020 Puma

Het nieuwe trainingspak van Manchester City bestaat dit jaar uit een training sweater en een trainingsbroek. De training top is door Puma in twee verschillende kleuren uitgebracht, namelijk in het lichtblauw ,zwart en paars. Alle truien bevatten een print van flitsende golven over de bovenkant van de mouwen. Dit betreft het standaard template dat Puma dit seizoen voor haar trainingspakken gebruikt. Ook het nieuwe AC Milan trainingspak voor 2019-2020 heeft dit design. De print loopt tot het midden van de mouwen. Op de paarse training top loopt deze daarna over in een lichtblauwe taping en op de lichtblauwe trui in een paarse strip. Verder is de Manchester City training sweater voor 2019-2020 uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Op de rechterborst staat het logo van Puma en de andere borst bevat het logo van de club. De mouwen van de sweater bevat aan de onderkant duimgaten. Hierdoor heb je de fit van een handschoen en valt de trainingstrui nog strakker om het lichaam.

Alle trainingspakken van Manchester City worden dit seizoen compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat aan de bovenkant een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Bovendien bevatten de broeken aan de onderkant enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Zoals alle broeken van Puma heeft de Manchester City trainingsbroek voor 2019-2020 de zogenaamde tapered fit, wat betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. In de training top en de trainingsbroek is bovendien elasthaan verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de items nauw sluiten op het lichaam. De pakken zijn bovendien uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingspakken van City, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Hernandez, Aguero, Sané, Jesus, De Bruyne, Mahrez en nog meer spelers.

Manchester City trainingspak 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Manchester City trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen. De training sweater en trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. De top heeft een prijs van € 64,95 voor volwassenen en € 59,95 voor kinderen. De trainingsbroek bestel je vanaf € 54,95. De pakken zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Manchester City pak in deze SHOP

of deze winkel!