11 juli 2019

Het AC Milan trainingspak voor 2019-2020

AC Milan en Puma hebben inmiddels ook het nieuwe trainingspak voor 2019-2020 uitgebracht. Dit jaar heeft de Rossoneri drie trainingspakken en deze trainingspakken hebben dezelfde kleuren als de nieuwe AC Milan voetbalshirts van dit seizoen. Alle pakken van Puma hebben dit jaar hetzelfde template en bevatten een flitsende all-over print. Daar gaan we straks meer over vertellen. Het nieuwe trainingspak wordt door AC Milan gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden gedurende 2019-2020.

AC Milan trainingssweater en trainingsbroek 2019-2020

Alle pakken van Puma hebben dit jaar dezelfde opvallende print over de schouders en achterkant van de training tops. Bij AC Milan lijkt deze print toch nog een betekenis te hebben. De nieuwe AC Milan kleding voor 2019-2020 staat in het teken van een iconische uitspraak van één van de oprichters van AC Milan: Herbert Kilpin: ''We’re going to be a team of devils. Our colors will be red like flames and black like our opponents’ fear!” Het flitsende patroon op de schouders en de mouwen van de truien lijkt een verwijzing te zijn naar deze iconische uitspraak van de oprichter van de Rossoneri. Deze print loopt tot het midden van de mouwen en gaat daarna over in een rode of zwarte strip, afhankelijk van wat de kleur van de trui is. Deze is namelijk beschikbaar in het rood, zwart en wit. De trainingstrui bevat verder aan de onderkant van de mouwen duimgaten, waardoor de sweater strak om het lichaam valt. De training sweaters zijn verder uitgerust met een semi-hoge hals en op de borst staan de logo's van de club en Puma. Hoofdsponsor Fly Emirates mag natuurlijk ook niet op het nieuwe AC Milan trainingspak ontbreken.

De nieuwe AC Milan trainingspakken worden dit jaar compleet gemaakt door een strakke trainingsbroek. De truien zijn slechts met één trainingsbroek te combineren en dat is de zwarte trainingsbroek. Deze broek is verder uitgerust met een rode taping aan de onderkant en heeft de bekende tapered fit. De broek valt met name strak rondom de kuiten en enkels. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en AC Milan. De AC Milan trainingsbroek is bovendien uitgerust met een tailleband aan de bovenkant en de onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen. Zowel de trainingsbroek als de training sweater zijn uitgerust met elasthaan, waardoor deze items strak om het lichaam vallen. Daarnaast bevat het pak de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AC Milan trainingspak voor 2019-2020 en check ook het joggingspak van de Rossoneri.

AC Milan trainingspak 2019-2020 bestellen

Het nieuwe AC Milan trainingspak kun je vanaf nu bestellen. Dit kan voor zowel kinderen als volwassenen. De trainingstrui heeft voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) een prijs van € 59,95 en voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 69,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 50,-. Check ook andere Milan producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het nieuwe AC Milan trainingspak direct in deze SHOP

of deze winkel! 

AC Milan trainingspak 2019-2020

AC Milan trainingstrui 2019-2020