11 juli 2019

Het AC Milan FTBLCulture joggingspak 2019-2020

AC Milan en Puma hebben een vette, nieuwe trainingscollectie voor 2019-2020 uitgebracht. Deze nieuwe collectie bevat ook weer een dik, nieuw joggingspak of een pak om in te chillen. Het pak bestaat uit een crew neck sweat of een hoodie en natuurlijk een strakke joggingsbroek. Dit jaar heeft Puma de nieuwe AC Milan streetwear collectie ook een titel gegeven. De pakken zijn onderdeel van de zogenaamde FTBLCulture collectie van het merk. De nieuwe joggingspakken worden overigens vrijwel niet door de spelers van AC gedragen, maar zijn wel ideaal om in te chillen of casual te dragen.

AC Milan FTBL Culture hoodie en trui 2019-2020

Het AC Milan joggingspak voor 2019-2020 kan dus gecombineerd worden met een crew neck sweater of hoodie. Beide items hebben hetzelfde design. Op de borst van deze truien staan de logo's van Puma en de in 1899 opgerichte club in het fel rood. Verder worden de truien gekenmerkt door de strakke Puma band aan de onderkant. Deze band zorgt ervoor dat de trui strak om het lichaam valt. De truien bevatten bovendien een speciale graphic print op de achterkant. De zwarte hoodie en sweater bevatten een print van dunne, verticale, rode en zwarte strepen op de achterkant. Deze zijn geïnspireerd door de banen op het nieuwe AC Milan thuisshirt. De grijze truien bevatten op de achterkant een flitsende print van zwarte en rode golven. Deze zijn weer geïnspireerd door de all-over print van het nieuwe 3e shirt van AC Milan. De achterkant van de AC Milan sweater is daarnaast uitgerust met een vlak met daarin de naam van de stad en het oprichtingsjaar.

De nieuwe AC Milan joggingspakken worden gecompleteerd door een strakke zwarte joggingsbroek. De broek is dit seizoen bovendien uitgerust met een all-over print van golven in het zwart. Verder bevat de joggingsbroek de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant is uitgerust met een tailleband met een trekkoord. Kenmerkend aan de broek is ook de tapered fit. Dit betekent dat de AC Milan joggingsbroek strak om de benen en enkels valt. Op de trainingsbroek staan ook weer de logo's van de club en Puma. De pakken bestaan uit een combinatie van polyester en katoen. Ideaal hieraan is dat het zacht aanvoelt. De nieuwe AC Milan FTBLCulture collectie bevat naast de truien en joggingsbroeken ook nog t-shirts. Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze vette collectie!

AC Milan joggingspak 2019-2020 kopen

De AC Milan FTBLCulture hoodie en sweater kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de hoodie is € 69,95 en de crew neck sweaters zijn € 59,95. De joggingsbroek is € 69,95. Check ook nog meer beschikbare Milan producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe AC Milan pak direct in deze SHOP

of deze winkel! 

AC Milan joggingspak 2019-2020