18 februari 2019

AC Milan 3e shirt 2019-2020 uitgelekt

AC Milan heeft ook tijdens het seizoen 2019-2020 weer een 3e shirt of alternatief uitshirt. Het design van dit nieuwe shirt lekte vandaag al uit, maar wordt medio augustus pas door Puma en de Italiaanse club officieel gelanceerd. In het 3e shirt speelt Milan veelal de uitwedstrijden in de Italiaanse beker en in Europa. Wanneer het thuisshirt en het uitshirt teveel lijken op het voetbalshirt van het thuisspelende elftal in de Italiaanse competitie kan het bovendien zo zijn dat Milan in het 3e voetbalshirt een aantal uitwedstrijden speelt in de Serie A. Zeker is dat Puma ook komend seizoen weer kledingsponsor is van de club die haar thuiswedstrijden speelt in San Siro. Beide partijen tekenden vorig jaar een langdurige deal. Ook sponsor Fly Emirates staat komend seizoen weer op alle tenues van Milan. De vliegmaatschappij en de club hebben sinds 2010 een samenwerkingsverband en dit contract loopt nog in ieder geval tot 2024.

Zwart AC Milan 3e voetbalshirt en tenue 2019-2020

Inmiddels heeft AC Milan een jarenlange traditie in zwarte 3e shirts. Komend seizoen vormt daar waarschijnlijk geen uitzondering op te worden. Het nieuwe AC Milan 3e shirt voor 2019-2020 wordt waarschijnlijk weer geheel zwart en bevat over de body een opvallend design van rode golven. Deze golven lopen niet door over de mouwen. Verder lijkt het shirt een ronde hals te bevatten met aan de binnenkant en achterkant van de hals een taping in de kleuren rood/wit. Het logo van Puma prijkt zowel op de rechter borst als op de mouwen in het wit en de linkerborst is uitgerust met het Milan logo, inclusief de kampioensster die verwijst naar achttien Serie A kampioenschapen. Fly Emirates staat als shirtsponsor traditiegetrouw op het midden van de AC Milan voetbalshirts. Een klein detail kunnen we waarschijnlijk vinden aan de achterkant van het nieuwe shirt. In de nek staat namelijk subtiel de duivel uit het Milan logo. Het lijkt er verder op dat het 3e tenue compleet gemaakt wordt door een zwarte broekje en zwarte kousen.

Of deze informatie klopt, weten we pas in augustus. Het 3e shirt van Milan wordt vaak als laatste van de nieuwe Milan tenues bekend gemaakt. Het thuisshirt wordt in mei gelanceerd en het uitshirt in juni of juli. Daarna volgt pas het 3e shirt. Check hieronder nog een afbeelding van hoe het shirt er volgens onze Zuid Amerikaanse collega’s waarschijnlijk uit gaat zien!

AC Milan voetbalshirt bestellen

Het AC Milan 3e shirt kun je dus pas vanaf komende zomer bestellen. Ben je op zoek naar de AC Milan shirts van dit of afgelopen seizoen? Check deze dan exclusief in de onderstaande webshop. Hier zijn alle AC Milan shirts namelijk momenteel in de SALE! Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je AC Milan shirt altijd in deze SHOP!