11 juli 2019

AC Milan 3e shirt 2019-2020

AC Milan heeft ook tijdens het seizoen 2019-2020 weer een 3e shirt of alternatief uitshirt. Dit nieuwe voetbalshirt is vandaag officieel gelanceerd door de Italiaanse club en kledingsponsor Puma met de leus: ''The Roar of Milan.'' In dit nieuwe tenue speelt Milaan de Coppa Italia en Europa League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. In een aantal wedstrijden in de Serie A draagt AC Milan ook dit tenue. Dit is met name het geval wanneer het thuisshirt en het uitshirt teveel lijken op het voetbalshirt van het thuisspelende elftal. Het keurkorps van trainer Giampaolo eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek en speelt daarom in de Europa League. Puma is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Rossoneri. Het Duitse sportmerk is sinds 2018 kledingsponsor van de plaatselijke AC.

Zwart AC Milan 3e voetbalshirt en tenue 2019-2020

Inmiddels heeft AC Milan een jarenlange traditie in zwarte 3e shirts. Ook dit seizoen vormt daar geen uitzondering op.  Het nieuwe AC Milan 3e shirt voor 2019-2020 is weer geheel zwart en bevat over de body een opvallend design van rode golven. Deze golven hebben de stijl van opstijgende rook. Een uitspraak van één van de oprichters van AC Milan (Herbert Kilpin) vormt de inspiratie voor het nieuwe tenue: ''We streven ernaar om een team van duivels te zijn. Onze kleuren zijn rood als vlammen en zwart als angst van onze tegenstanders.'' Het design van het nieuwe 3e shirt staat symbool voor de jeugdigheid en energie van de selectie van AC Milan.  De golven lopen niet door over de mouwen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals. De binnenkant van de hals bevat een speciale taping in de kleuren van de Italiaanse vlag: rood/wit/groen. Deze taping is ook zichtbaar op de achterkant van het nieuwe AC Milan tenue. Het logo van Puma prijkt zowel op de rechter borst als op de mouwen in het wit en de linkerborst is uitgerust met het Milan logo, inclusief de kampioensster. Deze ster verwijst naar achttien Serie A kampioenschapen. Per tien kampioenschappen mag er in Italië een ster aan het logo worden toegevoegd. Fly Emirates staat als shirtsponsor traditiegetrouw op het midden van de AC Milan voetbalshirts. De vliegmaatschappij is sinds 2010 hoofdsponsor van de Italiaanse voetbalclub. Het nieuwe derde tenue van AC Milan wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel zwart voetbalbroekje met aan de onderkant van de rechterpijp een witte band en aan de onderkant van de linkerpijp een rode band. De kousen van het nieuwe AC Milan derde tenue zijn zwart met twee rode banen met daartussen de Puma cat en de initialen van AC Milan: ACM. Uiteraard zijn de nieuwe AC Milan tenues door Puma weer uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues, de tenues die de spelers ook daadwerkelijk dragen, bevatten de evoKNIT technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AC Milan tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Piatek, Paqueta, Suso, Silva, Cutrone, Romagnoli, Calhanoglu, Abate, Kessie en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt het uitshirt

AC Milan voetbalshirt bestellen

Het nieuwe AC Milan 3e voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het nieuwe AC Milan 3e shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Bovendien kun het het AC Milan voetbalshirt laten bedrukken met de officiële Serie A badge op de mouwen. 

Bestel je AC Milan shirt altijd in deze SHOP! 

AC Milan 3e shirt 2019-2020