AC Milan thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe AC Milan thuisshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door de Italiaanse club en kledingsponsor Puma. Het shirt werd ook direct door de plaatselijke AC gedragen in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019, waarin Milan met 2-0 won van Frosinone. In het nieuwe voetbalshirt speelt Milan ook de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in San Siro gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is PUMA weer verantwoordelijk voor het nieuwe tenue van de Rossoneri. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds de zomer van 2018 de tenues van de club van trainer Gattuso. 

Ben je direct fan van het nieuwe AC Milan voetbalshirt? Scoor het exclusief in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en super goedkope t-shirts) of deze winkel 

AC Milan thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe AC Milan thuisshirt voor 2019-2020 is een ode aan het 120 jarig bestaan van de club. AC Milan is op 16 december 1899 opgericht en viert dit jaar dus haar 120ste verjaardag. Qua design is het tenue geïnspireerd door het voetbalshirt van 1969. Voor Milan was dit een een succesvol seizoen. De club won voor de tweede keer in de geschiedenis de Europa Cup I en won ook de wereldbeker. In de finale van de Europa Cup I versloeg Milan overigens Ajax. In het Santiago Bernabeu versloeg Milan Ajax met 4-1 door doelpunten van Prati (drie keer) en Sormani. Andere spelers van dit elftal waren Trapattoni, Rivera en Hamrin.

Het nieuwe AC Milan voetbalshirt voor 2019-2020 heeft dan ook een klassiek design. Het voetbalshirt van de Milanezen bevat dit seizoen namelijk dunne, verticale rode en zwarte banen. In de beginjaren van de club, rond 1899, had het AC Milan voetbalshirt dunne, verticale strepen en ook in de jaren '60 had AC Milan tenues met dunnere strepen. Deze strepen lopen dit seizoen niet alleen over de body van het tenue. Ook de mouwen bevatten deze strepen, evenals de achterkant van het tenue. Evenals in de jaren '60 hebben de nieuwe AC Milan voetbalshirts een ronde hals en deze is zwart.  Het Puma logo prijkt ook dit seizoen weer in het wit op de rechter borst en de mouwen van het tenue. De andere borst is uitgerust met de AC Milan badge. Boven het embleem van Milan prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen van de club. Het laatste kampioenschap dateert van 2011. Fly Emirates is ook in 2019-2020 nog hoofdsponsor van de Rossoneri. De vliegmaatschappij en AC Milan hebben sinds 2010-2011 een partnership en deze loopt in ieder geval nog tot het einde van 2019-2020. Het logo van de shirtsponsor prijkt ook dit seizoen weer op het midden van de tenues. De achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek de duivel uit het logo van de club. Het nieuwe Milan tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De kousen van het nieuwe Milan tenue zijn overwegend wit met op het midden een rode band, welke geflankeerd wordt door twee zwarte banen. De AC Milan tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AC Milan voetbalshirt voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door sterspelers als Piatek, Paqueta, Suso, Bakayoko, Cutrone, Romagnoli, Caldari, Kessie, Calhanoglu en andere spelers. Check ook de details van het AC Milan uitshirt voor 2019-2020. 

AC Milan voetbalshirt bestellen

Het nieuwe AC Milan voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) en volwassenen (XS, S, M, L, XL en XXL) bestellen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 84,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. De voetbalbroekjes van het nieuwe tenue bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkel kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je AC Milan voetbalshirt (inclusief korting) altijd in deze winkel!