Manchester City trainingspak kinderen 2021-2022

De spelers van Manchester City dragen dit seizoen ook weer gloednieuwe trainingspakken en een aantal van deze pak zijn weer beschikbaar voor kinderen. Dit betreffen vooral de pakken die ook door het team van Pep Guardiola gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden in 2021-2022. De trainingspakken zijn dit jaar weer door kledingsponsor Puma geproduceerd. Het Duitse sportmerk is sinds 2019-2020 de kledingsponsor van The Citizens. Alle in dit artikel besproken Manchester City trainingspakken voor kinderen zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176.

Manchester City trainingspak met sweater kinderen

De spelers van Manchester City dragen dit seizoen drie verschillende trainingspakken tijdens de trainingen en warming-up. Deze zijn allemaal voor kinderen beschikbaar en hebben vrijwel allemaal hetzelfde template. Het trainingspak die we het meest op tv zien betreft het overwegend donkerblauwe City trainingspak. Dit trainingspak bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De training sweater is volledig donkerblauw met zilveren/grijze accenten. Deze kleur komt terug in de panels aan de zijkanten en de panels op de schouders. De panels aan de zijkanten en onder de armen zijn bovendien uitgerust met een design van flitsende strepen, welke kenmerkend zijn voor het Puma template dit seizoen. Dit betreft een standaard template dat het Duitse sportmerk ook bijvoorbeeld gebruikt voor de trainingspakken van AC Milan, Borussia Dortmund en PSV. De training tops bevatten dit jaar verder een hoge hals met een rits tot de borst. Dit betreft een verborgen/onzichtbare kwartrits. Uiteraard prijken op de borst van de sweaters de logo's van Puma en de Engelse kampioen. De trainingsbroek van dit pak heeft dezelfde kleur en bevat de grafische print ter hoogte van de kuiten. De trainingsbroeken van Puma hebben een slim fit pasvorm en vallen vooral ter hoogte van de kuiten en enkels strak. Dit wordt door het merk ook wel de tapered fit genoemd. Verder heeft de trainingsbroek de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant is voorzien van een tailleband, de zijkanten bevatten zakken met een rits en op de broek staan ook de logo's van de club en Puma. De onderkant van de Manchester City trainingsbroek voor kinderen is uitgerust met enkelritsen, om de broek nog makkelijker aan en uit te doen. Alle Puma trainingspakken bevatten dit jaar de PumaDry Cell technologie. Dit systeem is in het materiaal van de pakken verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de sweater en trainingsbroek. Bovendien heeft het een ventilerend effect.

Het andere Manchester City trainingspak heeft een andere kleurencombinatie. Deze is namelijk grijs/lichtblauw en bevat turquoise details. Deze kleurencombinatie wordt door Puma ''Quarry/Ocean Depths'' genoemd. De turquoise accenten komen vooral terug in de band op de schouders en mouwen en de taping aan de binnenkant van de armen en op de zijkanten van de training sweater. Ook de logo's van de club en Puma op de borst hebben deze kleuren. De trainingsbroek van dit pak heeft ook exact deze kleurencombinatie. In de voorbereiding op de Champions League wedstrijden draagt City dit jaar weer een ander trainingspak. Dit pak is wit met turquoise details en iriserende effecten. Ook de panels op deze Manchester City trainingstrui zijn turquoise/groen. De Puma cat op de rechterborst heeft een iriserend effect en hetzelfde geldt voor de naam van de club op de andere borst. Het logo van City is in de nek op de achterzijde van de sweater verwerkt. Dit trainingspak wordt gecompleteerd door een donkergroene trainingsbroek. Ook deze pakken zijn natuurlijk weer uitgerust met de Dry Cell technologie.

Manchester City trainingspak met trainingsjack

Het is ook mogelijk om de Manchester City trainingsbroek te combineren met één van de Manchester City trainingsjacks. Dit betreffen de anthem trainingsjacks, welke gedragen worden bij het betreden van het veld, vlak voordat de wedstrijden beginnen. Deze jacks worden door Puma de Prematch voetbaljacks genoemd. Ook deze jacks zijn weer in twee verschillende kleuren beschikbaar. Het jack dat in de voorbereiding op de thuiswedstrijden wordt gedragen is lichtblauw met een brede witte v-baan, welke doorloopt over de mouwen naar de achterkant van het trainingsjack. Dit design is geïnspireerd door de Puma trainingsjacks van de jaren '80. De trainingsjacks zijn verder voorzien van een hoge hals met een doorlopende rits en bevatten twee zakken aan de zijkanten. Het jack dat men draagt ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden is donkerblauw met een lichtblauwe v-baan. Op het Champions League trainingsjack staan de bijnaam van de club (CITY) in plaats van het clublogo op de linkerborst. Het embleem is verplaatst naar de achterzijde van het trainingsjacks. Deze jacks zijn onderdeel van het Puma First Mile programma. De jacks zijn namelijk gemaakt van gerecycled plastic afval. Een verwijzing naar dit programma is aan de binnenzijde van de jacks verwerkt.

Manchester City joggingpak kinderen

De Puma Manchester City collectie voor kinderen bevat ook een aantal sweat trainingspakken voor kinderen. Deze pakken worden niet gedragen door de spelers, maar zijn puur en alleen een toevoeging op de bestaande collectie. Het meest populaire Manchester City joggingpak is het zogenaamde FTBLCulture sweat pak. Dit pak bestaat uit een vest of een hoodie met joggingbroek. De vest en de hoodie zijn lichtblauw en bevatten op de mouwen contrasterende, donkerblauwe en witte kleurblokken in jaren '80 stijl. Zowel de hoodie als het vest zijn uitgerust met een rits en op de borst van beide items staan de logo's van de club en Puma. Het meest opvallende aan het Manchester City FTBLCulture vest en de hoodie is de graphic print. Op de hoodie bevindt zich deze op de voorkant en op het vest op de achterzijde. Dit betreft de zogenaamde scorebord print, welke als thema dient voor het Manchester City thuisshirt 2021-2022. Dit betreft een print van het scorebord in het Etihad Stadium van de laatste minuut van de laatste wedstrijd van het seizoen 2011-2012. In deze minuut schoot Agüero Manchester City naar het kampioenschap. Het joggingpak wordt gecompleteerd door een donkerblauwe joggingbroek met de contrasterende colourblocks aan de onderkant. De broek bevat aan de onderzijde ook zogenaamde cuffs, welke ervoor zorgen dat de broek naadloos om de benen valt. Uiteraard staan ook de logo's van Manchester City en Puma op de joggingsbroek en bevat de broek twee zakken. Het joggingpak is gemaakt van een combinatie van katoen (97%) en elastaan (3%). Dit maakt het een ideaal pak om vooral in te chillen en dus minder om echt intensief in te trainen.

Manchester City trainingspak kinderen bestellen

Alle Manchester City trainingspakken voor kinderen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor kinderen € 54,95 en dit is ook de prijs van de trainingsbroek. Het anthem trainingsjack is voor kinderen alleen in de Puma webshop beschikbaar en is € 69,95. De hoodie is € 60,- en het vest is € 65,-. De joggingbroek is € 55,-. In de onderstaande winkels zijn een aantal van de pakken zelfs al afgeprijsd en vind je ook andere Manchester City trainingskleding voor kinderen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Manchester City trainingspak in deze officiële SHOP

of de PUMA SHOP (inclusief jacks en de FTBLCulture lijn)

of deze webshop!

 

Manchester City training sweater KIDS 2021-2022

Manchester City trainingsjack kinderen 2021-2022

Manchester City trainingsjack kinderen Champions League 2021-2022

Manchester City joggingbroek 2021-2022