Het grijze adidas Messi joggingspak voor kinderen

Adidas heeft nu ook een nieuw Messi adi joggingspak voor kinderen gelanceerd. Dit is het ideale pak om tijdens de koude winterdagen in te chillen! Het pak wordt door Messi niet gedragen rondom de wedstrijden van Barcelona of het Argentijnse elftal. Het is puur en alleen een toevoeging van adidas op de bestaande Messi collectie van het merk. De sterspeler is namelijk het gezicht van zijn eigen Messi Nemeziz lijn! Dit pak is geen onderdeel van de Nemeziz lijn, maar bevat natuurlijk wel het speciale trademark logo van de beste voetballer wereldwijd! Het pak is ook nog eens het perfecte cadeau voor Sinterklaas of Kerst! Benieuwd? Check de details hieronder!

Grijs Messi adidas trainingsjack en joggingsbroek

Het nieuwe joggingspak heeft in tegenstelling tot de nieuwe voetbalschoenen van Messi een wat somberdere uitstraling. Waar de nieuwe voetbalschoenen van Messi geheel in stijl zijn van de Blaugrana kleuren van het thuisshirt en de fel gele tinten van het uitshirt, gooit adidas het met dit pak het over een andere boeg. Het Messi joggingspak voor 2019 is namelijk grijs. Het pak bestaat uit een vest en een joggingsbroek. Het vest is donker grijs met witte accenten. Deze witte details zijn onder andere te vinden in de drie stripes van adidas. Deze drie strepen nemen een speciale plek in op het pak. Deze zijn namelijk verwerkt op het midden van de linkermouw en lopen dus niet over de schouders en mouwen. Op de borst van de hoodie prijken de logo's van adidas en Messi en de onderkant van de rechtermouw is uitgerust met het Nemeziz logo. Een ander kenmerk van de zip hoodie is de all-over print over de bovenkant van de achterkant van het jack. Hier bevindt zich een gradient print van de letter N die door elkaar heen loopt. De N staat natuurlijk weer voor de Nemeziz lijn. De achterkant van het vest is uitgerust met een driedelige capuchon en verder bevat de sweat top zakken aan de zijkanten.

De joggingsbroek van het nieuwe Messi pak heeft dezelfde kenmerken als het jack. Deze is grijs met drie diagonale adidas strepen ter hoogte van de rechterknie. Een ander kenmerk van de broek het verlaagde kruis en de strakke fit ter hoogte van de enkels en kuiten. De tailleband aan de bovenkant van de broek heeft het iconische chevron design, wat het pak net wat meer uitstraling geeft. De linker onderkant van de Messi adidas joggingsbroek is uitgerust met een speciale taping. Hier staat heel subtiel in het neon oranje NEMEZIZ. De onderkant van de joggingsbroek bevat cuffs, zodat de broek naadloos aansluit op je enkels. Beide items bestaan deels uit katoen en deels uit polyester. Dit resulteert in een zachte sweatstof, die je heerlijk warm houden tijdens de herfst en winter.

Check hieronder de afbeeldingen van het nieuwe Messi joggingspak voor kinderen! Het is misschien niet het meest uitmuntende pak dat adidas heeft uitgebracht, maar wat ons betreft perfect voor de winter! Check bovendien het nieuwste adi Messi trainingspak voor FW2018!

Messi adidas joggingspak bestellen

Het nieuwe Messi joggingspak voor 2019 kan je vanaf nu alleen bestellen voor kinderen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. De trui en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. De top heeft een prijs van € 60,- en de joggingsbroek is € 45,-. Totaal heeft het pak dus een prijs van € 105,-. Check in de onderstaande webwinkel ook andere Messi producten. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Messi joggingspak altijd in deze SHOP!