Het grijze adidas Messi trainingspak voor kinderen

Sinterklaas is weer in het land! Daar ruiken de grote sportmerken ook kansen en Messi producten verkopen dan vanzelf! Vandaag heeft adi een geheel nieuwe Messi trainingspak uitgebracht. Qua kleuren worden we er niet direct blij van, maar goed alles van de Argentijnse sterspeler is goud waard! Het adidas Messi trainingspak wordt niet door de speler gedragen tijdens de trainingen en warming-up van Barcelona of Argentinië, maar is puur en alleen gereleased voor de echte fan van Lionel Messi! Ben je benieuwd naar het nieuwe adidas Messi trainingspak? Check alle details van het nieuwste Messi trainingspak voor 2019 hieronder.

Grijze Messi adidas traingsjack en trainingsbroek 2019

Het nieuwe adidas Messi trainingspak is door adi een week gelanceerd na de release van de nieuwste Messi Nemeziz 18.1 voetbalschoenen uit het Initiator pack. Qua kleuren staan deze items lijnrecht tegenover elkaar. De schoenen zijn in stijl van de kleuren de Barcelona voetbalshirts, het nieuwe pak is grauw! Het nieuwe Messi adidas trainingspak voor 2019 is namelijk geheel grijs. Het pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het jack bevat twee tinten grijs. De bovenkant van het trainingsjack heeft wat meer mêlée achtige tint grijs en de onderkant is net wat donkerder. Beide delen worden gescheiden door een chevron. De mouwen hebben een speciaal design. Het lijkt er namelijk op alsof het jack korte mouwen bevat en van daaruit lange mouwen komen. Kenmerkend aan het jack is ook de hoge kraag. De rechter borst bevat het adi performance logo en de andere borst is uitgerust met de iconische nummer 10, het rugnummer van de sterspeler van Barca. De achterkant van het trainingsjack is uitgerust met het kenmerkende Messi trademark teken van adidas. Het trainingsjack is gemaakt van een speciale badstof. Het jack bestaat namelijk deels uit polyester en deels uit katoen, waardoor het lekker zacht aanvoelt. Bijkomend voordeel is dat het je ook perfect warm houdt tijdens de koude winterdagen.

De trainingsbroek van het nieuwe adidas Messi trainingspak is ook niet super spannend. Deze broek is grijs en bevat aan de bovenkant een tailleband met chevron strepen. Met deze band kan je zelf naar wens de pasvorm aanpassen. Verder staan ook de nummer 10 en het adi logo op de trainingsbroek en heeft de broek een strakke fit, zodat deze perfect om je benen valt. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken en de broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het trainingsjack. Qua kleuren past het pack perfect bij de tijd van het jaar. Wij hopen dan ook dat het volgende Messi trainingspak wat kleurrijker is. Voor de herfst en winter is dit pak echter wel perfect!

Check hieronder nog meer details van het Messi adidas trainingspak van 2019. Check ook altijd het nieuwste Barcelona trainingspak die Messi wel draagt!

adidas Messi trainingspak bestellen

Het grijze Messi adidas trainingspak voor 2019 kan je alleen voor kinderen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het pak heeft een prijs van € 69,95. Check ook andere Messi producten in de onderstaande webwinkels!

Bestel het nieuwste Messi trainingspak altijd in deze SHOP!