16 maart 2018

Het Frankrijk WK 2018 warming-up shirt is een ode aan de historie en Franse fashion

De nieuwe trainingskleding van het Franse voetbalelftal is vandaag tegelijkertijd met de nieuwe tenues voor het WK van 2018 uitgebracht. Onderdeel van deze collectie is revolutionair warming-up shirt. Hier zit ook nog eens een verhaal achter. Daarover straks meer! In dit nieuwe trainingsshirt zijn de spelers van Les Bleus te zien tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden tijdens het WK en de warming-up ter voorbereiding op de UEFA Nations Cup wedstrijden. Wil je het verhaal achter het shirt weten? Check it out!

Wit/blauw gestreept Frankrijk pre match top 2018-2019

Het nieuwe warming-up shirt van Frankrijk is een ode aan de Franse fashionindustrie en de outfits die de Franse matrozen beginjaren 1900 droegen. Het design van blauwe en witte verticale banen staat inmiddels al meer dan honderd jaar synoniem met de Franse fashion en komt dus nu helemaal terug in het zogenaamde pre match top van Les Bleus. Deze top is overwegend wit en wordt verder gekenmerkt door de dunne navy blauwe strepen over het trainingsshirt. Deze banen lopen ook weer door over de achterkant van het shirt. Het shirt is niet alleen een ode aan de rijke historie en Franse fashion, het shirt staat namelijk ook in het teken van de Franse vlag, evenals het thuisshirt. Alle kleuren van de vlag komen namelijk terug in het nieuwe warming-up shirt van Frankrijk. Voor de logo's van Nike en de Franse voetbalbond FFF is gekozen voor een rode tint. Ook de ster boven het logo van de FFF (Fédération Française de Football) is rood. Deze ster verwijst natuurlijk naar het gewonnen WK van 1998. Verder bevat het shirt een ronde hals en zijn de mouwen zogenaamde raglansleeves. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze naadloos op je armen aansluiten en ook nog eens goed meebewegen met de bewegingen van de armen.

Tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in 2018-2019 dragen de spelers van het nationale elftal al het broekje dat hoort bij het thuistenue of uittenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en het uittenue door een blauw voetbalbroekje. Op deze broekjes staan ook weer de logo's van de FFF en Nike. Nieuw aan de broekjes is het flitsende Vapor patroon aan de zijkanten. Deze print bestaat uit geometrische strepen, die door elkaar heen lopen. Wat verder nieuw is aan de voetbalbroekje van Nike is dat deze aan de zijkanten geen naden bevatten. Hierdoor kunnen de spelers van het Franse elftal nog natuurlijker bewegen en ondervinden ze minder hinder. Uiteraard zijn ook deze tenues weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Ben je direct enthousiast over het nieuwe warming-up shirt? Vergeet dan ook zeker niet het trainingspak van Les Bleus te checken!

Frankrijk warming-up shirt bestellen

Het nieuwe blauw/wit gestreepte warming-up shirt van Frankrijk kan je direct bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan zowel voor volwassenen (S, M, L, XL en XXL) als voor kinderen (128, 140, 152, 164, 176). De prijs van het shirt voor volwassenen is € 55,- en voor kinderen is het shirt € 50,-. Het voetbalbroekje is € 40,- voor volwassenen en € 35,- voor KIDS. Wil je Les Bleus op een andere manier aanmoedigen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop je Frankrijk warming up shirt altijd in deze WINKEL!

of deze SHOP!