Frankrijk en Nike lanceren flitsend trainingspak voor WK van 2018

Het nieuwe trainingspak van het Franse elftal is vandaag tegelijkertijd met de nieuwe tenues van Frankrijk bekend gemaakt. Dit nieuwe pak wordt door Les Bleus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de kwalifcatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op EK van 2020. De nieuwe collectie van het Franse voetbalelftal staat dit jaar geheel in het teken van de nationale trots en de vlag van het land. Voor het trainingspak van de Fransen is dit niet anders. Meer weten over het nieuwe pak? Check alle details hieronder!

Frankrijk training top en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe trainingspak van het Franse voetbalelftal bestaat ook dit jaar weer uit een zip training top (door Nike de drill top genoemd) en een strakke trainingsbroek. Het design van het trainingspak is eigenlijk geheel in stijl van het nieuwe thuisshirt van Les Bleus. De training top is namelijk geheel blauw en bevat een flitsende print over de schouders en mouwen en een deel van de achterkant van de top. Deze strip is onderdeel van het nieuwe Nike Vapor Kit template voor 2018-2019 en komt in alle trainingskleding terug van de clubs en landen waarvan het Amerikaanse sportmerk kledingsponsor is. De Nike training tops worden verder gekenmerkt door de hoge hals met de rits tot de borst. Aan de mouwen is nog iets speciaals. Dit betreffen namelijk super strakke mouwen. De raglanmouwen vallen niet alleen strak om de armen, deze zorgen er ook nog eens voor dat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een speciale feature. Deze bevatten namelijk duimgaten. Ook deze hebben als functie dat de training top nog strakker om het lichaam valt en zorgen er ook voor dat de training top de fit van een handschoen heeft. Uiteraard mogen de logo's van de Franse voetbalbond en Nike niet op het pak ontbreken. Deze prijken op de training top op de borst. De linker borst bevat het embleem van de FFF in het wit, inclusief de kampioensster, verwijzend naar het gewonnen WK van 1998. De andere borst bevat een witte swoosh van Nike. Het Amerikaanse merk en de Franse voetbalbond zijn alweer acht jaar aan elkaar verbonden en hebben nog een contract tot 2026. Beide logo's komen overigens ook aan de zijkant van de trainingsbroek van het Franse elftal terug.

De trainingsbroek van het Franse voetbalelftal heeft nagenoeg dezelfde stijl als de top. Deze broek is namelijk ook donker blauw en bevat een witte taping aan de zijkanten. Aan de bovenkant van de broek zijn zakken verwerkt met dunne ritsen. De bovenkant van de trainingsbroek is daarnaast uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm wat versteld kan worden. Zoals het tegenwoordig hoort, heeft de broek aan de onderkant enkelritsen. Dit is vooral handig wanneer je de broek uit wilt doen over je sneakers of voetbalschoenen. De fit van de trainingsbroek is super strak. Dit wordt ook wel de tapered fit genoemd en dit betekent dat de broek vooral lekker strak valt rondom de enkels en kuiten.

Tot zover alle details van het nieuwe trainingspak van het Franse elftal. Van dit pak is er overigens ook een versie gelanceerd met een trainingsjack. Het enige verschil hierbij is dat het jack een doorlopende rits heeft, zakken aan de zijkanten heeft en is uitgerust met een baseball collar. Alle trainingskleding van Les Bleus is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog een flitsende foto van het nieuwe pak, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Griezmann, Payet, Pogba, Giroud, Mbappé en andere sterspelers.

Frankrijk WK 2018 trainingspak bestellen

Het nieuwe pak van Les Bleus kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De top heeft voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen € 55,-. De trainingsbroek heeft dezelfde prijs voor volwassenen en kinderen. Beide items zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van het Franse elftal bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Frankrijk trainingspak altijd in deze WINKEL!

of deze SHOP!