7 november 2018

Het adidas TIRO 19 trainingspak voor 2019-2020

Adidas heeft deze week het nieuwe TIRO 19 trainingspak uitgebracht! Op zich is dit niet zo spannend, zij het niet dat we aan het design van dit nieuwe pak af kunnen leiden hoe de trainingspakken van de clubs waarvan adidas kledingsponsor is er tijdens het seizoen 2019-2020 uit gaan zien. Voor deze nieuwe trainingspakken gebruikt adidas altijd het TIRO template. Ieder jaar voer het Duitse sportmerk wat wijzigingen door in het template. Ook dit jaar heeft adi wat subtiele wijzigingen aangebracht. Het nieuwe adidas TIRO 19 trainingspak bespreken we aan de hand van de nieuwe training sweater en de trainingsbroek van de TIRO lijn! Wil je meer weten? Check het hieronder!

Wil je direct het nieuwste adidas TIRO pak bestellen? Bestel het exclusief in deze SHOP

De adidas TIRO 19 training sweater en trainingsbroek

We gaven het net al aan. Het TIRO 19 template vormt de basis van de trainingspakken van de teams waarvan adidas kledingsponsor is. Clubs als Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Manchester United, Bayern Munchen, Real Madrid en Arsenal voor 2019-2020. Waar de pakken voor 2018-2019 geinspireerd zijn door het Condivo 18 template van het merk, is het volgend seizoen de beurt aan het TIRO 19 template. De training top uit deze lijn is nu beschikbaar in drie kleuren, namelijk in het zwart, blauw en navy. Voor de verschillende clubs komt deze lijn in een kleur in stijl van het thuisshirt of uitshirt van de club. Waar de training tops dit seizoen een v-hals bevatten, keert volgend seizoen de hoge kraag weer terug in de sweaters. Toch is de hals wat minder hoog dan de training sweaters van eerdere seizoenen. De drie adidas strepen lopen volgend seizoen over de gehele mouwen, dus niet aan de zijkanten of alleen over de schouders. Kenmerkend aan het TIRO 19 template zijn ook de twee diagonale banen aan de zijkanten van de tops en een band ter hoogte van de ellebogen. Verder hebben de tops de gebruikelijke kenmerken. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de sweaters perfect om het lichaam vallen en dit een fit heeft van een handschoen. Het performance logo van adidas prijkt op de rechter borst en op de linker borst kan het logo van een club geplaatst worden.

De trainingsbroek van het TIRO 19 pak kan in dezelfde kleuren als de sweater besteld worden. Deze broek bevat iets boven de knieën ook een diagonale band. De zijkanten zijn uitgerust met de adidas stripes en aan de bovenkant bevinden zich zakken. De adidas TIRO 19 trainingsbroeken hebben ook komend jaar weer een toelopende fit, wat betekent dat de broeken vooral strak om de enkels en kuiten vallen en dus naadloos aansluiten op je benen. De onderkant van de broek bevat ook komend seizoen weer enkelritsen, zodat je de trainingsbroek van adidas makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Last but not least zijn de adidas trainingspakken komend seizoen ook weer uitgerust met de Climalite technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder de foto’s van de nieuwste adidas TIRO 19 trainingspakken voor 2019-2020 en check ook het adidas TIRO 19 presentatiepak. Zodra een van de pakken van de adidas clubs wordt gelanceerd, hebben we uiteraard weer nieuws!

Adidas TIRO 19 trainingspak bestellen

Het nieuwste adidas TIRO 19 trainingspak kan je vanaf nu al bestellen. De top heeft een prijs van € 49,95 en de broek is € 39,95. Beide items zijn beschikbaar voor kinderen en volwassenen. Het pak kan je ook met een jack bestellen. Dit gehele pak heeft een prijs van € 99,95. Check ook andere adidas teamwear in de onderstaande webwinkel. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe adidas TIRO 19 pak in deze SHOP