7 november 2018

Het adidas TIRO 19 presentatiepak voor 2019-2020

Adidas heeft afgelopen week het nieuwe TIRO 19 presentatiepak onthuld! De TIRO lijn is onderdeel van de adidas teamwear collectie en wordt ieder jaar geüpdate. Het heeft er alle schijn van dat de TIRO lijn de basis vormt voor de trainingskleding die de clubs van adidas dragen gedurende volgend seizoen. De trainingskleding van clubs als Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Bayern Munchen en Real Madrid is volgend seizoen geïnspireerd door dit nieuwe template van adidas. In dit blog bespreken we het nieuwste presentatiepak. Dit is het trainingspak die de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of bijvoorbeeld wanneer de pers te woord gestaan wordt. Vaak draagt ook een deel van de staf het presentatiepak tijdens de wedstrijden!

Nu al enthousiast over het nieuwe adidas presentatiepak voor 2019-2020? Bestel het exclusief in deze SHOP

Adidas TIRO 19 presentatiejack en presentatiebroek

Het adidas TIRO 19 presentatiepak bestaat ook volgend seizoen weer uit een trainingsjack en een woven trainingsbroek. Beide items hebben van het Duitse sportmerk een update gekregen. Het nieuwe TIRO presentatiejack heeft volgend seizoen een echt retro design. Het jack is in verschillende kleuren uitgebracht, namelijk in het grijs, blauw, navy en zwart. Voor de clubs zal het jack geproduceerd worden in customized kleuren, bijvoorbeeld in stijl van de clubkleuren of de kleuren van het uitshirt. We bespreken het jack aan de hand van de blauwe versie, die je ook ziet op de foto hieronder. Het jack is geheel blauw en wordt gekenmerkt door een navy blauw vlak aan de bovenkant. Dit vlak wordt langs de schouders tot de onderkant van de borst omringd door een zwarte band. Hierdoor heeft het bovenste deel wat het nieuwste adidas TIRO 19 trainingsjack wat weg van een (half) hesje. Het adidas TIRO 19 pak heeft verder de gebruikelijke kenmerken. Het jack bevat een hoge hals met een doorlopende rits tot de onderkant van het jack. De onderkant van het adidas TIRO presentatiejack voor 2019-2020 bevat een tailleband, zodat het jack naadloos aansluit op de taille. De drie strepen van adidas lopen komend seizoen alleen over de mouwen en dus niet over de schouders. Verder prijkt het logo van het Duitse sportmerk op de rechter borst en kan op de linker borst een club- en/of sponsorlogo bedrukt worden. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met zakken. 

Het nieuwe adi TIRO 19 presentatiepak wordt compleet gemaakt door een woven trainingsbroek. Deze is gemaakt van een net iets dunner materiaal dan het materiaal van de nieuwe TIRO trainingspakken. Verder bevat de broek aan de zijkanten de drie adidas strepen en bevinden zich net boven de knieën twee diagonale banen. De zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits en de onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je broek nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen. De bovenkant van de nieuwste adidas TIRO19 broek is uitgerust met een tailleband, voor de ultieme pasvorm. Alle adidas trainingskleding is in 2019-2020 weer uitgerust met de Climalite technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas presentatiepak en check ook het nieuwe TIRO 19 trainingspak. Dit is het pak wat perfect is om in te trainen!

adidas TIRO 19 presentatiepak bestellen

Het nieuwe adidas TIRO 19 presentatiepak kan je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het jack heeft een prijs van € 59,95 en de trainingsbroek een prijs van € 39,95. In totaal is het pak dus € 100,-. Check ook andere adidas teamwear in de onderstaande webshop! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe adidas presentatiepak in deze SHOP