Het adidas Tan Tape Clubhouse retro joggingspak

Adidas heeft weer een nieuw Tango joggingspak en dit seizoen is het nieuwe joggingspak in een heerlijke jaren '90 retro stijl. Het nieuwe joggingspak is onderdeel van de nieuwe Tan Tape Clubhouse lijn van het merk. Zoals de naam van de nieuwe collectie al doet vermoeden is het niet alleen maar retro, maar heeft het ook echt de streetwear looks! Het joggingspak bestaat uit een joggingsbroek en een crew neck sweater, maar kan ook perfect gecombineerd worden met de hoodie! De mix van retro en streetwear maakt het nieuwe adi Tango joggingspak een echte eyecatcher! Benieuwd? Lees hieronder alles over het nieuwe joggingspak.

De adidas Tan Tape sweater en hoodie

Het nieuwe adidas Tan Tape Clubhouse joggingspak werd door het Duitse sportmerk tegelijkertijd met het nieuwe voetbalschoenenpack, het Initiator pack gelanceerd. De nieuwe Tan Tape Clubhouse lijn van adidas bevat overigens niet alleen een joggingspak, maar ook bijvoorbeeld trainingsjack, een trainingsshirt en een jas. We gaven het net al aan. Alles uit deze vintage lijn van adidas straalt jaren '90 uit! Dit komt niet in de laatste plaats door de taping die bijvoorbeeld op de nieuwe sweater is aangebracht. De crew neck sweater van het pak bevat namelijk op de schouders en mouwen een speciale taping, waarin het Tango logo is verwerkt. De naam Tango werd door adi voor het eerst gebruikt voor de officiële voetbal voor het WK van 1978 en is in de afgelopen veertig jaar veelvuldig terug gekomen in de kleding en sneakers van het sportmerk. De triades van de print op de bal vormen het Tango logo en deze triades komen terug in de taping over de mouwen. Deze taping is verder zwart en bevat een rode uitlijning aan de zijkanten. Verder is de crew neck top geheel zwart en prijkt op de rechter borst het adidas logo. De nieuwe hoodie van het joggingspak bevat helaas niet de retro taping over de mouwen. In plaats daarvan is het Tango logo verwerkt op de linker borst en de achterkant van de hoodie. De capuchontrui is zowel in het zwart als het licht grijs uitgebracht.

adidas Tango joggingsbroek

De Tango joggingsbroek van adidas bevat ook niet de retro taping over de zijkanten van de broek. In plaats daarvan staat er vrij bombastisch TANGO. Voor de A van het woord wordt de Tango triade gebruikt. De broek is zowel in het zwart en grijs beschikbaar en heeft aan de zijkanten twee zakken. De onderkant van de joggingsbroek is uitgerust met zogenaamde cuffs, zodat de broek naadloos aansluit op je enkels. Je kan het pak overigens ook combineren met de trainingsbroek van het nieuwe Tan Tape Clubhouse trainingspak. Deze bevat namelijk wel de retro taping aan de zijkanten!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe retro adidas Tan Tape joggingspak!

adidas Tan Tape Clubhouse joggingspak bestellen

Het nieuwe adidas Tango joggingspak kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De crew neck sweater heeft een prijs van € 59,95 en de hoodies zijn € 69,95. De broek heeft een prijs van € 59,95. Alle items zijn beschikbaar in de volgende maten: XS, S, M, L, XL en XXL. Check in de onderstaande shop ook andere Tango items van adidas! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe adidas retro joggingspak exclusief in deze winkel!