8 oktober 2019

Groen Italië trainingsshirt en warming-up shirt 2020-2021

Puma heeft een gloednieuwe trainingscollectie voor La Squadra Azzurra vandaag uitgebracht. Deze trainingscollectie wordt door het Italiaanse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de uitwedstrijden op het EK van 2022 en de overige interlands gedurende deze periode. De nieuwe collectie bevat ook een tweetal nieuwe trainingsshirts. Het ene shirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en in het andere shirt werken de spelers de warming-up af vlak voordat de wedstrijden beginnen.

Groen Italië warming-up shirt 2020-2021

De nieuwe trainingsshirts van Italië hebben hetzelfde thema als het nieuwe 3e shirt van het keurkorps van Roberto Mancini. Qua kleur zijn de trainingstenues geïnspireerd door een voetbalshirt dat het nationale elftal slechts één keer gedragen heeft. Dit betreft het tenue waarin Italië speelde in de wedstrijd tegen het Argentijnse voetbalelftal op 5 december 1954. Deze wedstrijd won Italië met 2-0. Het warming-up shirt van Italië heeft ook deze warme kleur groen en bevat over de helft van de body van de pré match top een all-over print. Dit betreft een print met symbolen uit de Renaissance en symboliseert het verleden en de toekomst van het Italiaanse voetbalelftal. Het warming-up shirt van Italië is bovendien uitgerust met gouden details. Het logo van Puma, sinds 2003 kledingsponsor van de voetbalbond, is goud en hetzelfde geldt voor de omranding van het embleem van de Italiaanse voetbalbond, de FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio). Deze gouden details refereren naar de prijzenkast van Italië. Het land werd namelijk vier keer wereldkampioen en won één keer het EK. Het warming-up shirt is verder uitgerust met een ronde hals.

Groen Italië trainingsshirt 2020-2021

Het Italië trainingsshirt voor 2020-2021 heeft een iets simpeler design. Dit voetbalshirt is groen en bevat marineblauwe accenten, welke geïnspireerd zijn door de thuiskleuren van Italië. De biesjes aan de onderkant van de mouwen hebben deze kleur en ook de taping over de mouwen heeft deze kleur. De logo's van de bond en Puma staan in het goud op de borst en ook dit trainingsshirt bevat een ronde hals. Beide shirts kunnen gecombineerd worden met het nieuwe trainingsbroekje van Italië. Deze is marineblauw met gouden logo's en bevat twee zakken. Ook deze trainingskleding van Puma is weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingstenues van Italië, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bonucci, Chiellini, Insigne, Balotelli en nog meer sterspelers. Check ook het groene Italië trainingspak.

Italië trainingsshirt kopen

De groene trainingsshirts kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het trainingsshirt is voor volwassenen € 54,95 en voor kinderen € 49,95. Het warming-up shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 59,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 39,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Italië trainingsshirt exclusief in deze SHOP! 

OF deze SHOP