18 januari 2023

Dit is het adidas Italië presentatiepak 2023-2024

De collectie van Puma bevatte nooit een specifiek Italië presentatiepak. Daar heeft adidas direct verandering in gebracht. De eerste trainingscollectie van adidas bevat namelijk direct een Italië presentatiepak. Dit betreft het trainingspak dat door het Italiaanse voetbalelftal gedragen wordt tijdens de voorbereiding op de interlands in de periode 2023-2024. Dit trainingspak wordt niet gedragen tijdens de trainingen. Dan dragen de spelers het nieuwe Italië trainingspak 2023-2024. Het presentatiepak dragen de spelers vooral tijdens het reizen naar de wedstrijden, na afloop van de wedstrijden, tijdens het verblijf in het hotel of wanneer de spelers de pers te woord staan. Ook draagt vaak een deel van de technische staf het presentatiepak tijdens de wedstrijden van ''La Squadra Azzurra''.

Italië presentatiejack 2023-2024

Het Italië presentatiepak 2023-2024 is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe adidas Italië thuisshirt en uitshirt. De basiskleur van het trainingsjack is donkerblauw en alle details op het trainingspak zijn crème. Het presentatiejack heeft alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk volgend seizoen ook bijvoorbeeld voor de trainingskleding van clubs als Ajax, Real Madrid, Bayern München en Juventus. Kenmerkend voor dit template is dat de adidas trademark strepen op de onderkant van de mouwen staan. Deze strepen zijn crème en hetzelfde geldt voor de naden die van de schouders over de achterzijde van het trainingsjack lopen. Het presentatiejack heeft een hoge hals met een doorlopende rits en de zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met zakken met ritsen, om spullen in op te bergen. Het adidas performance logo op de rechterborst is ook crème en de linkerborst bevat het logo van de Italiaanse voetbalbond. Beide logo's betreffen nieuwe logo's. Het adidas logo betreft het zogenaamde 3BAR logo, welke alleen nog maar drie diagonale blokken bevat. Het logo van de Italiaanse voetbalbond (FIGC) heeft ook een moderner design. Het materiaal van het trainingsjack betreft polyester. Dit is echter een grovere structuur dan het materiaal van het trainingspak dat gedragen wordt tijdens de trainingen. Het jack is bovendien uitgerust met geribbelde boorden voor een perfecte pasvorm.

Italië presentatiebroek 2023-2024

Het adidas Italië presentatiepak wordt gecompleteerd door een presentatiebroek. Deze trainingsbroek heeft dezelfde kleur en is gemaakt van hetzelfde materiaal als het presentatiejack. De trainingsbroek heeft ook alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. Dit betekent dat de adidas strepen op de onderzijde van de broekspijpen staan. Op de trainingsbroek zijn deze ook creme. De presentatiebroek bevat ook twee zakken en heeft een iets wijdere pasvorm. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee je zelf de pasvorm aan kunt passen. De presentatiebroek bevat aan de onderkant ook boorden, zodat de broek naadloos om de benen valt. In het gehele presentatiepak heeft adidas de adidas AeroReady technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect trainingspak om casual te dragen en eventueel ook om in te sporten.

Italië presentatiepak bestellen

Het adidas Italië presentatiepak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het presentatiejack is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 74,95. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 59,95. Check ook andere Italië trainingskleding in deze winkels!

Bestel het Italië presentatiepak direct in de officiële adidas SHOP

Italië presentatiepak 2023-2024

Italië presentatiepak 2023-2024

Italië presentatiepak 2023-2024