Dit is het Italië trainingspak van adidas in 2023

Het Italiaanse voetbalelftal draagt vanaf dit jaar niet alleen de nieuwe voetbalshirts van adidas, maar ook nieuwe trainingskleding. Het Italië trainingspak 2023-2024 is onderdeel van de nieuwe adidas Italië collectie en wordt door La Squadra Azzurra gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2024 kwalificatiewedstrijden en andere interlands (waaronder de Nations League finalewedstrijden) in de periode 2023-2024. Het trainingspak wordt ook gedragen door het Italiaanse vrouwenvoetbalelftal (Le Azzurre) in de voorbereiding op de WK 2023 wedstrijden.

Italië training sweater 2023

Het Italië trainingspak 2023-2024 heeft alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken dit seizoen. Eerder gebruikte het Duitse sportmerk dit template al voor de trainingspakken van landen als Argentinië, Duitsland, Spanje en België. De Italië training sweater is donkerblauw en bevat effen witte accenten, geïnspireerd door de kleur van het nieuwe Italië uitshirt 2023-2024. Deze kleur komt terug in het diagonale vlak op de zijkanten van de training sweater, in de adidas strepen aan de onderkant van de mouwen en de naden op de achterzijde van de trainingstrui. De training sweater is ook dit jaar weer uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd om het lichaam. De achterzijde van de Italië training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. Het Italië trainingspak bevat ook uitingen van de voetbalbond en adidas. Op de linkerborst staat het logo van de Italiaanse voetbalbond, de Federazione Italiana Giuoco Calcio. Het logo heeft vanaf dit jaar een nieuw design en is een modern jasje gestoken. Het logo heeft de vorm van een schild en bevat daarin een schild in de kleuren van de Italiaanse vlag: groen/wit/rood. Daarboven staan de letters van de voetbalbond en de naam van het land: ITALIA.

Italië trainingsbroek 2023

Het adidas Italië trainingspak 2023 wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek, welke aan de onderkant effen witte adidas strepen bevat. Ter hoogte van de bovenbenen staan de logo's van de voetbalbond en adidas. Ter hoogte van de knieholtes bevinden zich ook effen witte naden. De Italië trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek bevat een elastische tailleband met touwtje, waarmee je de pasvorm aan kunt passen.
  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Hierdoor kun je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit doen.
  • De trainingsbroek heeft aan de bovenkant twee zakken met ritsen, waarin je spullen op kunt bergen.
  • De Italië trainingsbroek 2023-2024 heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt.
  • Het trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingskleding (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Italië trainingspak 2023-2024, welke vanaf nu tot ongeveer medio maart 2024 gedragen wordt door het elftal van Roberto Mancini. In maart 2024 lanceren het merk en de voetbalbond de Euro 2024 collectie.

Italië trainingspak bestellen

Het adidas Italië trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 59,95. Check ook andere nieuwe Italië trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Adidas.nl
vanaf € 124.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 124.95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 124.95
Bestellen >

Italië trainingspak 2023-2024