8 oktober 2019

Groen Italië joggingspak 2020-2021

Ben je op zoek naar een joggingspak om in te chillen deze winter? Check dan zeker het nieuwe pak van Italië. Dit elegante trainingspak is vandaag door de Italiaanse voetbalbond en kledingsponsor Puma officieel gelanceerd. Het is nog even de vraag of de spelers van La Squadra Azzurra dit pak ook daadwerkelijk gaan dragen. Soms wordt het joggingspak gebruikt als presentatiepak. Mocht dit het geval zijn, dan zien we de spelers van Italië in dit pak tijdens het reizen naar de uitwedstrijden gedurende de periode 2020-2021. In dit trainingspak zien we de spelers van het Italiaanse elftal dus niet tijdens de trainingen. Dan draagt het keurkorps van trainer Mancini namelijk het groene Italië trainingspak!

Groene Italië hoodie en joggingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Italië joggingspak heeft overigens wel dezelfde kleuren als het pak waarin de spelers ook de trainingen afwerken. Beide items zijn namelijk onderdeel van een speciale Renaissance collectie van Puma en de voetbalbond. Daarover vertellen we straks wat meer. De donkergroene kleur van de nieuwe trainingspakken van Italië is gebaseerd op de kleur van een voetbalshirt dat La Squadra Azzurra slechts één keer in de historie gedragen heeft, namelijk in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Argentinië op 5 december 1954 in het Stadio Olimpico in Rome. De trui van het joggingspak heeft deze tint groen en wordt verder gekenmerkt door de rits die ongeveer loopt tot het midden van de trui. Verder bevat de hoodie een capuchon en staan de logo's van de voetbalbond en Puma op de borst. Beide logo's zijn uitgerust met gouden accenten en dit is weer een verwijzing naar de prijzen die Italië gewonnen heeft (4 WK's en 1 EK). De trui bevat aan de zijkanten ook een speciale taping met daarin een all-over print. Dit betreft een print van symbolen uit de Renaissance en dit staat weer symbool voor de historie en het toekomst van het Italiaanse voetbalelftal.

Het Italië joggingspak wordt compleet gemaakt door een marineblauwe joggingsbroek. Ook de broek bevat een speciale taping aan de zijkanten met een all-over Renaissance print. De Italië joggingsbroek bevat aan de bovenkant een zwarte tailleband, waarmee de pasvorm van de trainingsbroek aangepast kan worden. Verder bevat de broek gouden logo's van de FIGC en Puma en de zijkanten van de broek zijn uitgerust met twee zakken. Kenmerkend aan de broek is ook de tapered fit. Dit houdt in dat de joggingsbroek met name strak valt rondom de kuiten en enkels, de perfecte pasvorm dus! Zowel de hoodie als de joggingsbroek zijn gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. Dit fleecemateriaal houdt je perfect warm en voelt super zacht aan. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Italië trainingspak en check ook het nieuwe 3e shirt!

Italië joggingspak bestellen

Het groene Italië joggingspak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan namelijk in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de hoodie is € 64,95 en de broek is € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Italië joggingspak exclusief in deze SHOP! 

OF deze SHOP