19 december 2017

Goedkoop Peru voetbalshirt en t-shirt

Alle landen hebben zich inmiddels voor het WK van 2018 geplaatst en er zijn zelfs al veel shirts bekend. Dit geldt ook voor het nieuwe WK shirt van Peru. Het design van het nieuwe Umbro shirt van het Peruviaanse elftal hebben we natuurlijk al lang en breed besproken. We krijgen echter vaak vragen over de prijs van de voetbalshirts van tegenwoordig. Voor een voetbalshirt van volwassenen betaal je tegenwoordig tussen de € 80 en € 90,- en voor voetbalshirts voor kinderen moet je niet raar opkijken als je hier een prijs van € 70,- voor betaalt. Dan heb je nog geen eens een bijbehorend voetbalbroekje of de kousen, laat staan dat het shirt bedrukt is met een eigen naam en nummer. Goed nieuws! Er zijn genoeg alternatieven om het nationale elftal van Peru tijdens een WK, Copa America of tijdens andere belangrijke wedstrijden mee aan te moedigen. In dit blog bespreken we de alternatieven.

Peru retro voetbalshirt jaren '70

Peru heeft zich na 36 jaar weer eens geplaatst voor een WK. De laatste keer dat het Zuid Amerikaanse land op een WK aanwezig was, was in 1982. In de jaren '70 en '80 vierde het voetbal in Peru hoogtij. In 1970 behaalde het lande de kwartfinale van het WK en in 1975 won het land de enige keer in de geschiedenis het Zuid-Amerikaanse kampioenschap, de Copa America. Ook tijdens het WK van 1978 bereikte het Peruviaanse elftal de tweede ronde van het toernooi. Sterren in deze periode waren spelers als Gallarda, Chumpitaz, Cubillas en Challe. Het legendarische shirt van de jaren '70 en '80 is door het Nederlandse vintage sport fashion merk opnieuw gelanceerd. Dit katoenen retro shirt heeft precies hetzelfde design als de shirts van de jaren '70. Het shirt is geheel wit en bevat een iconische v-hals met gevouwen kraag. Verder bevat het retro shirt een diagonale, rode baan, welke van de linker schouder naar de rechter onderkant loopt. Sinds 1937 hebben de tenues vna Peru dit design. Uiteraard mag het vintage embleem van de FPF op de linker borst niet ontbreken. De achterkant van het shirt is geheel wit. We hebben het over goedkope shirts. Dit betekent dat het retro shirt goedkoper is dan de voetbalshirts van Peru. Dit shirt heeft slechts een prijs van € 49,95 en is te bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Last but not least, wordt het shirt ook nog eens geleverd in een luxe cadeaubox van COPA Football. Benieuwd of geïnteresseerd in dit shirt? Bestel het exclusief in deze winkel!

Goedkope Peru Retake t-shirts

Ben je op zoek naar een nog goedkoper t-shirt om Peru mee aan te moedigen. Dan zijn de t-shirts van het merk Retake een perfect alternatief. Dit merk heeft het design van de voetbalshirts gebruikt als inspiratie voor haar t-shirts. Deze t-shirts hebben dan ook dezelfde kleur als het thuisshirt en uitshirt van het Peruviaanse elftal. Deze t-shirts worden door het merk ''team t-shirts'' genoemd. Omdat er zowel van het thuisshirt als uitshirt een team t-shirt bestaat, is het shirt zowel in een witte als in een rode versie beschikbaar. Het witte t-shirt is geïnspireerd door het thuisshirt en bevat op het midden de naam van het land met daaromheen een reliëf in Peruviaanse stijl. De linker borst van dit t-shirt is uitgerust met een print van een vintage embleem van de voetbalbond. Daarnaast is het t-shirt uitgerust met een ronde hals. De versie die is geïnspireerd door het uitshirt, is geheel rood. Deze t-shirts kan je ook bestellen met de naam en het nummer van een aantal spelers op de achterkant, zoals die van sterren als Guerrero of Farfan. Deze print op de achterkant van het shirt is geheel in stijl van de officiële bedrukking, die de spelers op het tenue dragen. De team t-shirts hebben een prijs van tussen de € 25,- en € 32,-. Naast deze t-shirts heeft Retake ook nog een aantal andere shirts, welke perfect de nationale trots uitstralen en bijvoorbeeld de bijnaam van het elftal bevatten: La Blanquirroja. De goedkope Retake t-shirts bestel je exclusief in deze winkel!

Ben je juist op zoek naar het nieuwste voetbalshirt van Peru? Lees hier alles over het WK 2018 voetbalshirt van het Peruviaanse voetbalelftal!