28 juni 2017

Galatasaray en Nike lanceren twee trainingsjacks voor 2017-2018

Ook Galatasaray en Nike hebben vandaag twee nieuwe trainingsjacks voor 2017-2018 gepresenteerd. Deze jacks dragen de spelers van ''Gala'' tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Turkse Liga en Europa gedurende 2017-2018. Bovendien wordt één van de twee nieuwe jacks gedragen wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden van de Turkse club dit seizoen. Beide nieuwe jacks van Galatasaray zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de club. Check hieronder de details!

Galatasaray franchise trainingsjack 2017-2018

Het trainingsjack waarin de spelers van Galatasaray dit seizoen het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden in de Turkse Liga, beker en Europa heet dit jaar het FRANCHISE trainingsjack. Dit jack is de opvolger van het zogenaamde N98 jack. Het N98 trainingsjack was qua design en pasvorm gebaseerd op de trainingsjacks die het nationale elftal van Brazilië droeg tijdens het WK van 2018. De FRANCHISE jacks hebben ongeveer hetzelfde design. Het Galatasaray franchise trainingsjack voor 2017-2018 heeft dezelfde kleuren als het thuisshirt van de club. Het jack is namelijk overwegend bordeaux rood. Door Nike wordt deze kleur ''pepper red'' genoemd. Bovendien is het jack uitgerust met oranje accenten (vivid orange). De oranje details komen terug in de strip over de schouders en mouwen en in de swoosh van Nike op de rechter borst. Ook de vier sterren boven het logo van de club hebben deze kleur. De sterren verwijzen naar de 20 Turkse kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. Het nieuwe Galatasaray trainingsjack wordt verder gekenmerkt door de hoge hals en op de achterkant prijkt de naam van de club. De Nike Franchise jacks van de Turkse club zijn aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. Waar de N98 jacks voor 100% van polyester waren gemaakt, bestaan deze jacks uit een combinatie van katoen (55%) en polyester (45%). Deze jacks zijn vooralsnog alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95. Het nieuwe Galatasaray trainingspak heeft een geheel andere kleur! 

Galatasaray windbreaker jack 2017-2018

Een ander trainingsjack van Galatasaray betreft de windrunner. Deze windbreaker dragen de spelers vooral tijdens trainingen en warming-ups tijdens de herfst en winter dit seizoen. Ook dit jack is geheel in stijl van de clubkleuren van ''Gala.'' De bovenkant van het windbreaker jack is oranje en vanaf de borst tot de onderkant van het trainingsjack is deze bordeaux rood. Deze kleuren lopen in elkaar over middels een v-shape. Dit design is geïnspireerd door de windbreakers die Nike al 1978 introduceerde. Ook deze hadden het design met de chevron van 26 graden. Verder bevat het nieuwe windjack van Galatasaray een capuchon met touwtjes, waarmee je de pasvorm wat aan kan passen. Ook de zijkanten van dit jack bevatten twee zakken met een rits en op de borst van dit jack staan ook weer de logo's van de club en Nike. De mouwen van de windrunner zijn de zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze nauw omm de armen vallen, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. De achterkant van het jack bevat een kleine opening, welke zorgt voor ventilatie. Dit jack bestaat wel voor 100% uit polyester.

Deze nieuwe Galatasaray trainingsjacks worden vanaf nu gedragen door spelers als Sneijder, De Jong, Muslera, Inan, Öztekin en andere sterspelers. Nike lanceerde vandaag voor AS Roma ook twee nieuwe trainingsjacks. 

Galatasaray trainingsjack kopen

Beide nieuwe Galatasaray jacks zijn vanaf nu alleen beschikbaar voor volwassenen. Deze jacks kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van beide jacks is € 79,95. Wil je andere Galatasaray producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop de nieuwe jacks van Galatasaray in DEZE SHOP!