27 juni 2017

AS Roma lanceert twee nieuwe trainingsjacks voor 2017-2018

AS Roma en Nike hebben ook twee nieuwe trainingsjack voor 2017-2018 bekend gemaakt. Deze jacks dragen de spelers van ''I Giallorossi'' tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018, maar ook wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden. Check hieronder alle details over het nieuwe ''franchise'' trainingsjack van de club uit de hoofdstad van Italië en ook over het nieuwe windrunner trainingsjack van de Italiaanse club. Check bovendien waar je beide jacks vanaf nu exclusief kan kopen!

AS Roma franchise trainingsjack 2017-2018

We beginnen met het AS Roma FRANCHISE trainingsjack. Dit jack lijkt de opvolger te zijn van het zogenaamde N98 trainingsjack van Nike. Het FRANCHISE trainingsjack wordt door de spelers gedragen bij het betreden van het veld voorafgaande aan de wedstrijden dit seizoen. Dit jack wordt bijvoorbeeld ook gedragen tijdens het afspelen van het Champions League anthem vóór de wedstrijden in het kampioenenbal. Het nieuwe AS Roma trainingsjack voor 2017-2018 is geheel in stijl van de clubkleuren van de club. Het jack is namelijk overwegend bordeaux rood (door Nike ''team crimson'' genoemd) en bevat gele of gouden details. Deze ''university gold'' details komen terug in de brede strip over de schouders en mouwen en in de swoosh van Nike op de rechter borst. Bovendien bevat de achterkant van het jack een deel van de naam van de club in het goud: ROMA. De linker borst is uitgerust met het embleem van de in 1927 opgerichte club. Het Roma jack bevat aan de zijkanten twee zakken met een rits, waarin je spullen kunt opbergen. In vergelijking met de N98 jacks van Nike bestaat het FRANCHISE jack uit ander materiaal. Waar de N98 jacks werden gemaakt van 100% polyester, bestaan de franchise jacks uit een combinatie van katoen (55%) en polyester (45%). Dit jack heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95 en voor kinderen € 69,95.

AS Roma windrunner jack 2017-2018

Naast het Franchise trainingsjack heeft AS Roma dit jaar ook weer een fraai windrunner jack. Deze windbreaker is ook weer geheel in stijl van de clubkleuren van de Italiaanse club. Het bovenste gedeelte van het jack is geel/goud (university gold) en het onderste gedeelte van het jack is bordeaux rood. Beide kleuren worden gescheiden door een v-shape. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Verder is de windrunner uitgerust met een capuchon met twee touwtjes. De achterkant van het jack bevat een zogenaamd ventilatiesleuf, welke ervoor zorgt dat het jack ventileert. Ook dit jack is weer uitgerust met raglanmouwen, welke zorgen voor perfecte bewegingsvrijheid en ook nog eens strak om de armen vallen. Ook dit jack is uitgerust met twee zakken. Het design van de windrunners van Nike stamt overigens al 1978. Destijds was het item het uithangbord van de kleding van Nike, wat toen nog bekend stond als specialist in schoenen. 40 jaar na dato is de windrunner nog steeds populair en bevat het nog steeds de v-shape in een chevron van 26 graden. Het AS Roma jack bestaat voor 100% uit polyester en heeft een prijs van € 79,95 voor volwassenen. Check ook het nieuwe trainingpak van AS Roma voor 2017-2018.

AS Roma trainingsjack kopen

Beide nieuwe Roma trainingsjacks voor 2017-2018 kan je vanaf nu dus kopen in de onderstaande shops. Het franchise jack kan je voor zowel kinderen als volwassenen kopen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De windrunner is alleen beschikbaar voor volwassenen. Wil je andere AS Roma producten kopen? Check onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop de AS Roma trainingsjacks direct in DEZE SHOP!

of check unieke AS Roma trainingskleding in deze winkel!