AS Roma trainingspak 2017-2018

Het nieuwe AS Roma trainingspak voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de Italiaanse club en Nike. Dit trainingspak wordt door de spelers van de club uit de Italiaanse hoofdstad gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2017-2018. AS Rome eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats, dus zal in dit pak ook te bewonderen zijn in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden dit seizoen. De club en Nike hebben het pak in twee verschillende versies gepresenteerd. Het ene pak bevat een drill top of training sweater en het andere pak bevat een trainingsjack. Check hieronder alle details van het nieuwe pak van ''I Giallorossi''

Direct enthousiast over het nieuwe AS Roma pak? Scoor het voor kinderen en volwassenen in deze winkel! 

Blauw AS Roma training top en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe trainingspak van AS Roma heeft in vergelijking met vorig seizoen weer een andere kleur. De drill top en trainingsjack van het pak hebben een geheel nieuwe kleur. Deze zijn namelijk overwegend donker blauw. Door Nike wordt deze kleur ''deep royal blue'' genoemd. Verder komen op zowel de training sweater als het trainingsjack van de club bordeaux rode accenten terug, uit de clubkleuren van Roma. Over de mouwen van de training top en het jack loopt een bordeaux rode strip. Deze strip is verdeeld in dunnere horizontale streepjes. Deze ''team crimson'' details komen ook terug in een band aan de achterkant van de hoge hals van de training top en het jack. De AS Roma drill top bevat een rits tot het midden van de borst en het jack bevat een lange rits. Het trainingsjack is aan de zijkanten uitgerust met zakken met een rits. Dit geldt echter niet voor de drill tops van de Italianen. Op de rechter borst prijkt in het wit het logo van Nike. Het Amerikaanse merk verzorgt sinds 2014-2015 de tenues en trainingskleding van de club. Beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2024. Zowel het jack als de drill top bevatten zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en welke perfect meebewegen met de bewegingen van de armen.

Het donker blauwe AS Roma trainingspak voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten weer een bordeaux rode strip en ook de swoosh van Nike op de linker zijkant van de broek is rood. De andere pijp is uitgerust met het logo van de club. De trainingsbroeken van Nike bevatten een strakke pasvorm. Kenmerkend aan de trainingsbroek is ook de rits aan de onderkant. Hierdoor kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waardoor je zelf makkelijk de pasvorm aan kan passen.

Zoals alle trainingspakken van Nike is het nieuwe Roma pak uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Nainggolan, De Rossi, Strootman, Dzeko, Manolas, Florenzi, Strootman, Karsdorp en andere sterspelers! Check ook het nieuwe AS Roma trainingsjack voor 2017-2018. 

AS Roma trainingspak kopen

Het nieuwe AS Roma trainingspak kan je direct voor kinderen en volwassenen kopen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het pak met jack heeft voor volwassenen een prijs van € 120,- en voor kinderen is dit trainingspak € 100,-. De training top is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 55,-. De trainingsbroek is ook € 65,- voor volwassenen en € 55,- voor kinderen. Wil je andere AS Roma producten kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe AS Roma trainingspak direct in DEZE SHOP!

of check unieke AS Roma trainingskleding in deze winkel!