14 juli 2021

Galatasaray thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Nike Galatasaray thuisshirt 2021-2022 is officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. In het nieuwe voetbalshirt speelt Galatasaray de Turkse Lig, beker en Europese thuiswedstrijden in het Türk Telekom Stadium gedurende 2021-2022. Nike is ook dit jaar de kledingsponsor van de club uit Istanbul. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds de zomer van 2011. Galatasaray eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Turkse competitie en speelt dus in de voorronde van de Champions League. Check nu ook het Galatasaray uitshirt 2021-2022. 

Galatasaray thuis shirt en tenue 2021-2022

Nike geeft dit seizoen een nieuwe dimensie aan het traditionele half-om-half design van het Galatasaray thuisshirt. Het gele en rode vlak zijn namelijk niet meer gescheiden middels een verticale lijn. De twee vlakken zijn gescheiden door een diagonale lijn, welke loopt van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Dit design is geïnspireerd door de wapperende vlaggen van de fans in het stadion van de club. De rechterkant is overwegend donker geel en de andere kant rood. Verder is het Galatasaray thuisshirt 2021-2022 uitgerust met een ronde hals, welke aan de achterkant een kleine opening bevat. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat het clublogo. De vier sterren boven het logo verwijzen naar de 22 kampioenschappen van de club. Sinds de zomer van 2020 is SIXT de hoofdsponsor van Galatasaray. Met het Duitse autoverhuurbedrijf tekende de club vorig jaar een contract voor in ieder geval twee seizoenen. Het logo van de sponsor staat traditiegetrouw op het midden van het tenue. De achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van subsponsor Magdeburger Sigorta, dat ook sinds vorig jaar als sponsor aan de club verbonden is. De binnenkant van de hals bevat een graphic van een vlag met daarin de naam van de club.

Het nieuwe Nike Galatasaray thuistenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en rood/gele kousen. Zoals alle Nike tenues dit seizoen zijn de Galatasaray voetbalshirts 2021-2022 onderdeel van het Nike Move To Zero programma. De tenues zijn gemaakt van een gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. De tneues zijn bovendien uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic tenues bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie. Op strategische plekken op het tenue zijn extra ventilatiezones aangebracht. De replica voetbalshirts bevatten de Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Galatasaray thuistenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mohamed, Fernandes, Onyekuru, Yedlin, Turan, Feghouli en andere spelers.

Galatasaray voetbalshirt bestellen

Het Nike Galatasaray thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en de authentic versie € 139,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt weer € 69,95. Check ook andere Galatasaray merchandising in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Galatasaray thuisshirt direct in deze winkel! 

of de NIKE SHOP!

of deze Galatasaray fanshop (inclusief goedkope t-shirts en hoodie) 

Galatasaray thuisshirt 2021-2022