Galatasaray 3e voetbalshirt 2021-2022

Galatasaray en Nike hebben vandaag het alternatieve uitshirt of Galatasaray 3e voetbalshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt het team van trainer Fatih Terim vooral de uitwedstrijden in de UEFA Europa League. In het toernooi neemt Galatasaray Spor Kulübü het dit seizoen op tegen Lazio Roma, Lokomotiv Moskou en Olympique Marseille in poule E. Het 3e shirt is ook het alternatief voor Galatasaray uitshirt 2021-2022 in de uitwedstrijden in de Turkse Super Lig en beker.

Beige Galatasaray uitshirt 2021-2022

Het Galatasaray 3e voetbalshirt 2021-2022 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is overwegend beige/creme (door Nike ''Sail'' genoemd) en bevat een all-over camouflage print. Het tenue is dit seizoen uitgerust met een ronde hals. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat de badge van de club. Het opvallende aan het logo is dat deze in tweeën is gedeeld. De rechterkant van het logo in geel en de andere kant is rood. Hetzelfde geldt voor de sterren boven het logo van de club. Twee van deze sterren zijn rood en de andere twee zijn geel. Deze sterren verwijzen naar de 22 landskampioenschappen van ''Gala.'' Hoofdsponsor SIXT CARS staat in het zwart op het midden van het tenue en de achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van MAGDEBURGER SIGORTA. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een beige voetbalbroekje. De rechterpijp bevat het logo van de club. Dit logo heeft hetzelfde design als op het voetbalshirt. De swoosh van Nike op de linkerpijp is rood. De zijkanten van het voetbalbroekje zijn uitgerust met een gele taping met daarin een camouflage print. De kousen van het tenue zijn ook beige en bevatten zowel het Nike logo als het oprichtingsjaar van de club: 1905.

Alle Nike tenues zijn dit seizoen uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de voetbalshirts en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Galatasaray 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mohamed, Morutan, Do Nascimento, Cicaldau, Dervisoglu, Nelsson, Boey, Yilmaz, van Aanholt, Diagne en nog meer spelers.

Galatasaray 3e shirt bestellen

Het Nike Galatasaray 3e voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Check ook andere Galatasaray producten in de onderstaande webshops!

Bestel je Galatasaray 3e voetbalshirt in deze winkel! 

of de NIKE SHOP!

of deze Galatasaray fanshop (inclusief goedkope t-shirts en hoodie) 

Galatasaray 3e shirt 2021-2022

Galatasaray 3e tenue 2021-2022