16 september 2020

Galatasaray trainingspak 2020-2021

Galatasaray en Nike hebben inmiddels ook het nieuwe Galatasaray trainingspak 2020-2021 gepresenteerd. Dit trainingspak wordt door de spelers van de Turkse club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Turkse Super Lig en bekerwedstrijden gedurende dit seizoen. De club uit Istanbul eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek en speelt dan ook dit jaar geen Europees voetbal.

Zwarte Galatasaray training sweater en trainingsbroek 2020-21

Het trainingspak van ''Cimbom'' bestaat dit jaar weer uit een training sweater en trainingsbroek. Bij beide items heeft Nike gebruik gemaakt van het nieuwe Strike template. De Galatasaray training sweater is geheel zwart en bevat verschillende details uit de clubkleuren van de Turkse club. De rechtermouw bevat een diagonale gele band met daarboven in dezelfde kleur de swoosh van Nike. De andere mouw bevat een rode band met daarboven ook een rode swoosh. De diagonale band en de verplaatsing van het Nike logo naar de mouwen is iconische voor eht Strike template. De training tops van Nike zijn dit seizoen verder uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De badge van de club op de linkerborst is zwart met het logo en de kampioenssterren in de clubkleuren van '''Gala.'' Verder bevat de trainingstrui de gebruikelijke details. De mouwen hebben aan de onderkant duimgaten. Hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen en valt de sweater strakker om het lichaam. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door het materiaal van de sweater (en trainingsbroek). Deze zijn namelijk gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Hierdoor is de training sweater elastisch. De achterkant van de trui is iets langer en dit biedt extra bescherming.

De Galatasaray trainingsbroek 2020-2021 is dit jaar ook zwart en bevat net onder de zakken ook een diagonale band. Op de rechter broekspijp is deze geel en op de andere rood. Op de trainingsbroeken prijken ook weer de logo's van de club en Nike. De onderkant van de trainingsbroek is voorzien van enkelritsen en verder heeft de broek een tapered fit. Dit houdt in dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt. Met de tailleband aan de bovenkant kan de fit van de broek aangepast worden. Ook het Galatasaray trainingspak is weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, afvoer van vocht en voor verkoeling, zodat de spelers zich optimaal voor kunnen bereiden op de wedstrijden. Hiermee is het een perfect pak om in te trainen, maar ook om casual te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Galatasaray trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Falcao, Muslera, Turan, Belhanda, Diagne en nog meer spelers of check de Galatasaray voetbalshirts

Galatasaray trainingspak bestellen

Het zwarte Galatasaray trainingspak kun je vanaf nu bestellen. Dit kan voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De trainingstrui en trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen en hebben allebei een prijs van € 64,95. In de onderstaande winkels vind je ook andere trainingskleding van de Turkse voetbalclub, zoals een trainingsshirt, trainingsjack of het joggingspak. Directe levering!

Bestel je Galatasaray trainingspak altijd in deze SHOP! 

of deze winkel

of deze fanshop! 

Galatasaray training sweater 2020-2021

Galatasaray trainingsbroek 2020-2021